Törmäsin varmaan positiivisimpaan haasteeseen, johon olen blogimaailmassa viime aikoina tutustunut. Emonen Tipulassa käynnisti haasteen nimeltä Ilahduta bloggaajakaveria. Koska täällä pimeässä Pohjolassa ei voi koskaan valostuttaa liikaa kanssaihmisten elämää, lähdin ilman muuta mukaan haasteeseen!

Haasteen säännöt ovat yksinkertaiset:
- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat.
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!

Tässä bloggaajat, joita haluan ilahduttaa sekä pieni esittely, mikäli nämä sattuisivat olemaan lukijalle vielä tuntemattomia:

Minäkö keski-ikäinen?
Elämäniloisen, upean Tiian hersyvä blogi täynnä värejä, kosmetiikkaa ja kivoja tuokiokuvia keski-ikäisen perheenäidin elämästä.

Jalankulkuonnettomuus
Kukkavarvas pyörittää uusioperheen arkea ja pohtii ihanan laajoissa blogiteksteissään maailman menoa, vanhemmuutta ja elämää eri-ikäisten lasten äitinä.

Tuulikaapin takana
Tuoreessa blogissa kolmen lapsen äidin pohdintoja tuulikaapin, kodin hermokeskuksen, kummaltakin puolelta. Kannanottoja mm. yhteiskunnallisiin asioihin, kulutukseen ja kierrätykseen.

Isyyspakkaus
Kolmikymppisen helsinkiläisisän oivaltavia kertomuksia taaperon vanhempien arjesta, isyydestä, ruoasta, ravintoloista ja matkailusta.

Luen monia blogeja ja haluaisin tietenkin ilahduttaa kaikkia bloggaajia, joiden elämää ja oivalluksia saan blogeista seurailla. Kuka tahansa bloggaaja saakin mielellään lähteä haasteeseen mukaan - iloa ei maailmassa ole koskaan liikaa!

Kommentit (3)

1/3 | 

Upeaa olen niin kovin otettu, että pääsin noin hienoon blogijoukkoon mukaan. Sydämelliset kiitokset.

Sieluni valaistui juuri, kiitos sinun. Ihanaa viikonloppua.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram