KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Arvatkaas, miten 11-vuotias tyttäreni ja minä olemme viime aikoina rentoutuneet yhdessä? Kylppärin puolella, pedikyyri-puuhissa! Kun telkkarista tulee vain ankeita uutisia, on yhteinen hemmottelutuokio yksi tapa paeta pahaa maailmaa. 

Minulle on aina ollut tärkeää pitää huolta itsestäni. Muistan, kun esikoisen vauvavuonna mieheni toisinaan ihmetteli tapaani rentoutua. Sen pienen hetken, kun koliikkivauva oli unessa parkumisen lomassa, en lukenut kirjaa tai lähtenyt happihyppelylle metsään. Sen sijaan saatoin lakata varpaankynsiäni tai nyppiä kulmakarvoja.

Se, että pidin itsestäni huolta myös noissa "poikkeusoloissa" sai minut tuntemaan, että en olekaan kokonaan menettänyt entistä elämääni. Olen muistellut paljon noita vauva-aikoja tänä syksynä, kun aika tuntuu olevan kortilla ja jokainen minuutti korvamerkitty jollekin.


Yllättäen olen taas löytänyt itseni rentoutumasta samalla tavalla kuin vauva-aikaan: puunaamalla itseäni jostain paikasta. Olin jo unohtanut tämän takuuvarman rentoutumiskeinon, kunnes sain ilokseni blogini kautta Schollin Velvet Smooth -raspin sekä Velvet Smooth Invensive Serumin testattavaksi.

Sain tuotteet jo kesällä, ja itse asiassa kaikessa hötäkässä testaaminen unohtuikin, kunnes 11-vuotias tyttäreni "Hipu" (tuo entinen koliikkivauva) kaivoi ne laatikosta ja halusi kokeilla! Meille molemmille oli kertynyt aikamoiset kerrokset raspattavaa erityisesti kantapäihin. Ensin raspiin tarttui Hipu - ja kylppäristä alkoi pian kuulua naurun kiherrystä raspin surinan seassa.

Saimme raspiin useamman pään, mutta testasimme molemmat ensin karkeinta niistä. Raspi kutitti käytössä mukavasti ja sen teho oli melkoinen. Huomasin sen, kun pyörivä terä osui vahingossa jalkapohjan ohuempaan kohtaan. Raspin tehokäsittelyn viimeisteli ihana Smooth Invensive -seerumi, jonka ansiosta jaloista tuli silkinpehmeät.

Tyttö oikein ihastui raspiin. Olen antanut aiemmin hänelle tavallisen jalkaraspin lahjaksi mutta sitä hän ei viitsinyt käyttää ikinä. Sen sijaan sähkökäyttöinen oli ilmeisesti sen verran jännä, että olen löytänyt hänet useammankin kerran raspailemassa.


Lisäksi sain testattavaksi uuden Veet®-kosteusvoiteen karvankasvun hillintään. Purkki vaikuttaa tavalliselta body lotionilta, sen koostumus on kiva ja tuoksu viehättävä. Sitä en pikkutytölle lainannut, mutta käytin sitä itse säännöllisen epäsäännöllisesti kuukauden verran sääriin ja reisiin. Erityistä vaikutusta karvankasvuun en kyllä huomannut. Toisaalta tuote toimi mainiosti vartalovoiteena.

Sortsikelit ovat jo historiaa tältä vuodelta, mutta jalkaraspi pysyy meillä aktiivikäytössä jatkossakin. Sileistä jaloista kun tulee hyvä olo myös kumisaappaiden sisällä...

---

This autumn I've found myself relaxing the same way than when my first born was a baby: I've used any extra minute on taking care of myself. Having some nail polish on, tidy eyebrows or smooth feet makes me feel I haven't lost my identity despite all the rush. This autumn the most fun is, though, to be able to relax together with my 11 year old daughter!
I was happy to receive Scholl electric Velvet Smooth foot file, Velvet Smooth Intensive Serum and Veet body lotion for test via commercial blog collaboration. My daughter became also very interested in the foot file and had a lot of fun making herself pedicure.
Summer is already over in Finland but from now on we'll keep using the foot file. It's such a nice feeling to have smooth feet, even inside boots.

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Google+

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram