Viime viikolla tuli ihan huomaamatta täyteen kolme kuukautta bloggaamista. Aika menee nopeasti, kun on hauskaa!

Kuten näistä Insta-kuvistakin voi päätellä, kulunut kuukausi oli silkkaa perheen yhteistä, harvinaista laatuaikaa. Sitä hallitsi tietenkin ihana joululomamme Thaimaahan.

Uraäidin Ruuhkavuodet

Lomaa oli nin odotettu: varasimme itse asiassa matkan jo vuotta aikaisemmin, joulumatkoilla kun on taipumus loppua hyvissä ajoin. Erityisesti minä odotin pakoa tropiikkiin kuin kuuta nousevaa, sillä en erityisesti pidä joulusta.

Kolmannen blogikuukauden alussa, joulukuun puolivälissä, pohdin mitä on loma ja mikä siinä on niin kivaa. Tulin siihen johtopäätökseen, että loma on minulle yhtä kuin vapaata pakoista, kiireestä, aikatauluista ja mahdollisuus olla paljon yhdessä perheen kanssa. Tämän odotuksen joululoma täytti täydellisesti!

Thaimaassa tankkasimme läheisyyttä, ehdin lukea kirjoja pohtien äitiyden edellytyksiä ja vietimme määrättömästi aikaa hotellin uima-altaalla. Samalla leikittelin kuitenkin ajatuksella lähteä seuraavan kerran reppureissulle, koska lapset ovat jo näin isoja. Suunnitelin jopa muuttoa Thaimaahan, lomakohteessa kun oli niin rento meininki.

Lupasin vuonna 2015 pitää mielessä kiireettömät, kuumat lomapäivät sekä tulla töistä ajoissa kotiin. Ensimmäisen lupauksen olen onnistunut pitämään mutta toista en :/ Reissun hienoin elämys oli retki merirosvolaguuniin. Loma oli niin onnistunut, että ehdin peräti kyllästyä laiskotteluun!

Palasimme lomalta keskelle kodin sekasotkua. Olin pakannut matkalaukkuun Thaimaasta kuitenkin niin paljon energiaa, että pistin tuulemaan ja aloitin 333- sekä 365-kierrätysprojektit! Molemmat projektit ovat myötätuulessa. Loman jälkeen energiaa on antanut myös lomamuistojen läpikäyminenmukavat ulkoiluhetket perheen kanssa ja muiden bloggaajien ilahduttamisyritykset.

Viime aikojen isoin juttu on tietenkin liittymiseni Kaksplussan blogiyhteisöön. Muutos on ollut vireillä jo jonkin aikaa, mutta nyt tuli todeksi. Muuton kunniaksi blogissani käynnistyi arvonta, jossa voit voittaa Jokanaisen Pukeutumisopas -kirjan. Ennen kuin  luin opuksen, ehdin jo epäillä itseäni täysin tyylittömäksi, mutta oppaan luettuani aloin taas uskoa, että minullakin on toivoa.

Muistathan osallistua arvontaan - aikaa on keskiviikkoon 28.1. klo 21 asti!

---
I created a collage of photos of the past month. I've published most of them in my Instagram (@ruuhkavuodet)  account and some also in the blog. Most of them are about our two week Christmas holiday in Thailand. The past month has mainly been about waiting for holiday, being on holiday and returning from holiday.
In addition my blog has also joined Kaksplus blog portal

There is a lottery going on in my blog until 28th January (9 pm)Minerva Kustannus will distribute three books to the winners of the lottery. Please don't forget to participate!

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:

Kommentit (4)

1/4 | 

Kyllä nuo lomat aina tekevät hyvää ja antavat virtaa arkeenkin. Mekin olemme yhden joulun viettäneet Thaimaassa, mutta huomasin kyllä olevani sen verran jouluihminen, että tykkään enemmän kuitenkin olla Suomessa joulun. Reissuun voisin kyllä lähteä sitten jo uudeksi vuodeksi ja sitä olemmekin miettineet tälle vuodelle, mutta saapa nähdä.

2/4 | 

Kivoja kuvia ja muistoja! Luulen, että minulle vaateprojektiin osallistuminen tarkoittaisi lisävaatteiden ostamista eikä se nyt varmaan ihan palvelisi tarkoitusta...Minulla siis aika lailla samat vaatteet jokaisena vuodenaikana, joskus kirpparilta tai alesta ostan jotain itselleni uutta. Minä en taida edes tavoitella tyylikkyyttä vaan pukeutumisen mukavuutta.

3/4 | 

Suosittelen =) Mun vanhemmat ovat sen verran jouluihmisiä, että vaikka heitä houkutteli yhteisloma lastenlasten kanssa niin tulivat meidän kanssa lomailemaan mutta vasta joulun jälkeen. Sekin oli tosi kiva idea!

4/4 | 

Ihailtavaa - sulla on sama tilanne kuin mun miehellä. Tuo on tavoitetila, johon itsekin yritän päästä. On nimittäin ahdistavaa, kun keväällä ja syksyllä vaatekaapin siivous on sellainen mahtioperaatio, että saisi uuden kauden vaatteet kaappiin :/ Juuri eilen vein jätesäkillisen vaatteita kierrätykseen ja kyllä helpotti.
Haluatko osallistua arvontaani? Ajattelin vain tuon viimeisen kommenttisi perusteella... Haluatko lisätä kommentin tähän postaukseen: http://blogit.kaksplus.fi/blogi/uraaidinruuhkavuodet/tyyliton-vahissa-va... ? Voin toki ottaa sen mukaan tämänkin perusteella, kunhan vain muistaisin...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram