Uraäidin Ruuhkavuodet

Millainen on jemmaajan käsilaukku? No tietenkin todellinen unohdettujen tavaroiden hautausmaa!

En koskaan matkusta ulkomaille normaalin käsilaukkuni kanssa. Pakkaan matkalle aina eri olkalaukun, jonne otan vain murto-osan siitä kamamäärästä, mitä yleensä raahaan mukanani.

Teen myös erillisen matkakukkaron, jonne otan vain Visan ja muut vättämättömät. Minulta on kerran (vuonna 1994 junassa Makedoniassa) varastettu käsilaukku, jonka mukana menivät kirjastokortti ja kaiken maailman kanta-asiakaskortit. Sen jälkeen en ole enää ikinä raahannut näitä reissuun.

Arkilaukkuni on aika tylsä. Se on sisältöineen työlaukku ihan kirjaimellisesti, oikeastaan salkku eikä mikään käsilaukku. Etsin jatkuvasti Sitä Oikeaa mustaa olkalaukkua ja sen löytymistä odotellessa käytän tätä salkkumallista, jonka ostin pari vuotta sitten UFF:lta muutamalla eurolla.

Arkilaukussa on paljon hyviä puolia. Se on oikeaa nahkaa, sinne mahtuu tarvittaessa myös läppäri ja työpaperit sekä tietenkin kaikki muu tuikitarpeellinen, jota on muka pakko kuljetella ympäri maailmaa. Mutta jos sinulla on vinkki jostain toisesta, mustasta, nahkaisesta laukusta, joka vastaa näihin vaatimuksiin ja jossa lisäksi on Se Jokin Juju, otathan yhteyttä!

Laukkuni ulkopuolella on sivutasku, jonka tutkin ensin. Siellä pidän kaikkea tärkeää, joka on oltava nopeasti käsillä kuten yleensä autonavaimia, puhelinta ja työpaikan kulkulupaa. Tällä kertaa ne eivät olleet laukussa vaan eteisessä, koska työpäivä oli ohi. Sen sijaan muuta sivutaskusta löytyi:

 

 

 

 
En muistanutkaan, että minulla oli laukussa...kodin avaimet. Haeskelen yleensä kaikenlaisista piiloista vara-avaimia, kun tulen kotiin eikä täällä ole muita. Täytyypä painaa mieleen! Lisäksi sivutaskussa oli matkakortti, Fisherman's Friend -pastilli, kameran muistikortti, muistitikku, roskia ja irronnut nappi. Roskat ja napin heitin pois, muut laitoin takaisin.
 
Laukun sisällä on kätevästi kolme lokeroa, jossa tosiaan myös työpaperit pysyvät sileinä. Tämä kaikki laukusta löytyi, päällekkäin ja lomittain sisään survottuna (mukana myös sivutaskun sisältö):

 

 

 

Minulla on laukussani aina kukkaron lisäksi meikkipussi sekä toinen pussukka, jossa on mm. sellainen kosmetiikka joka ei mahdu meikkipussiin. Laukussa oli myös kaikenlaista työhön liittyvää: muovitaskullinen työpapereita, käyntikorttikotelo, pysäköintilupa, kaksi USB-piuhaa, pyöreä muistitikku, läjä kyniä, irronneita täytekynän osia, etuseteli hierontaan, lisää roskia ja servietti.

Elintärkeä tavara minulle ovat nuo ihan tavalliset nappikuulokkeet. Puhun töissä paljon puhelinpalavereita ja käytän mieluiten niitä enkä bluetooth-kuulokkeita, koska sellaiset eivät sovi korvieni maliin. Useita USB-piuhoja taas täytyy mm. olla, jotta saa kännykän läppärin kautta lataukseen missä tahansa.

Kanniskelen mukanani hämmästyttävän paljon ruokaa: pähkinäpussin jämät, purkkaa, Vick-yskänpastilleja (yäk, kuinkahan vanhoja?) ja kokonainen muovipussillinen proteiinipatukoita. Tässä vielä patukkakokoelma lähempää. (Joukossa yksi puoliksi syöty - yäk taas...)
 

 

 

Meikkipussina palvelee läpinäkyvästä verkkokankaasta tehty pussukka, joka taitaa olla peräisin jostain Sokos-hotellista. Se on loistava, sillä se käy myös lentokentän turvatarkastuksessa, eikä meikkejä tarvitse siirtää mihinkään Minigrip-pussiin! Hämmästyttävän paljon meikkejä minulla olikin tällä kertaa mukanani:

 

Meikeistä Blascon peitevoide ja tummien silmänalusten peittämiseen tarkoitettu voide ovat ihan ehdottomat. Garnierin silmänalusvoide ja Lumenen valokynä palvelevat samaa tarkoitusta. Kuljetan mukanani Kanebon 38-ripsaria, vaikka yleensä käytän aamuisin vedenkestävää.

Myös Jane Iredalen meikkipuuteri on ehdoton luottotuote kuten myös nuo sinisissä paketeissa olevat siniset liinat, jotka imevät ylimääräisen kiillon pois kasvoilta. Ostin ne Thaimaasta ja olen varmaan ihan epätoivoinen, kun ne loppuvat. Koska mukana on myös poskipuna, pystyn tämän arsenaalin avulla laittamaan itseni kuntoon vaikka missä (esim. jos käyn ennen töitä salilla).

Pussissani oli tällä kertaa huultenrajauskynän lisäksi yllättävän monta huulikiiltoa: värillinen huulirasva, punainen huulipuna sekä neljä eriväristä kiiltoa. Yleensä pärjään yhdellä. Sen sijaan silmätippoja täytyy kuivasilmäisellä olla aina mukana, niin pipeteissä kuin pullossa. Ja tops-puikot ovat hyviä, kun meikkiä pitää siistiä niiden tippojen tiputtamisen jälkeen.

Tässä vielä se toinen pussukka, joka sisältää sellaisia hygieniatarvikkeita ynnä kosmetiikkaa, joita ei varsinaiseen meikkipussiin mahdu:

 

 

 

Marimekko-pussukkaan oli eksynyt lisää kyniä, kynsiviila, käsivoide, huulirasva, toinen silmätippapullo, peili ja tamponeita sekä terveyssiteitä.

Tämä kaikki on mahduttava Uraäidin kassiin normaalina arkipäivänä. Olisiko siis kenelläkään vinkkejä potentiaalisista, kohtuullisen tilavista mustista nahkalaukuista, vai jatkanko ikuisesti yhteiseloa tämän rakkaan UFF-laukun kanssa?

 

 

 

 

 

 

---
I was challenged to invest the content of my handbag and decided to do so when I was packing for the weekend trip to London. I was amazed of how much stuff I carry with me every day. However, almost all is absolutely necessary.
I'm always looking for the Perfect Handbag. It should be leather, black, big enough to fit all this and have that little bit of something special in it. This briefcase I've bought recycled from UFF. If you have any ideas about The Bag, please don't hesitate to contact me!

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Bloglovin, | Blogilista |  Blogipolku | vlog @Vlogia.
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram