Tein pienen kollaasin kesäkuussa Instagramissani julkaistuista valokuvista. Erityisesti Viron-matkamme aikana julkaisin aika paljon kuvia Instassa. Kuvatkin kertovat, että meillä oli hauskaa!

Reissun lisäksi kesäkuussa tuli mm. aloitettua puutarhatyöt (jotka ovat edelleen pahasti vaiheessa), käytyä fustrassa, Provinssirockissa ja koirakuumetta hoitamassa tulevan pentumme kasvattajan luona.

Osallistun tällä kollaasilla Pieni Lintu -blogin kuukausikollaasihaasteeseen. Muiden kollaseja voit katsella täältä.

Collage of June by www.ruuhkavuodet.net

Näyttää siltä, että blogi saattaa olla kesällä hiljainen. Tässä alkuviikolla en ole bloggaillut koska tulin kipeäksi. Harmittaa, että en ole jaksanut kirjoittaa, vierailla muiden blogeissa ja vastata oman blogin kommentteihin.

Voi olla, että ulkoilu houkuttelee näin kesäkeleillä jatkossakin enemmän kuin koneen äärellä istuminen, kunhan tästä paranen. Ihan sama homma kuntosalitreenin kanssa - se ei millään maistuisi, tekisi mieli vain lähteä lenkille metsään.

Pysythän silti linjoilla? Kyllä minä ainakin lyhyitä pläjäyksiä täällä lupaan julkaista. Ja Viron-matkakertomuksestakin on vasta eka osa eetterissä...

Miten sinun kesäkuusi sujui?

---
I created a collage of the photos which I've published in my Instgram account in June. Many of them were published during our trip in Estonia. The photos tell it all: we had a lot of fun! 
I take part in the photo collage challenge of Pieni Lintu blog with this photo. The collages of other participants can be found in here.
At the moment I have a bit of flu and therefore i haven't been blogging last days. In general it seems that my blog might be a bit more quiet now that the summer weather has finally arrived in Finland. Once I'm back on my feet, I'll probably rather spend time outside in the sun than by the computer.
However, please keep popping in! I promise I'll keep publishing short stories of our life also during summertime and will not abandon the blog completely.
How was your June?

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Google+ | Vlogia

Kommentit (20)

6/20 | 

Vähemmän blogeja enemmän instaa. Niin näyttää minun kesäkuuni menneen. Samaa todennäköisesti luvassa myös heinä- ja elokuussa. Mukavaa heinäkuuta!

7/20 | 

Itsekin olen blogilomalla. Tuntuu vauhti muillakin hieman blogeissa hidastuneen, ihan kiva. Mieluummin sitä nauttii auringosta ulkona kuin sisällä nenä kiinni ruudussa.
Mukavaa tätä viikkoa ja pikaista paranemista ♡

8/20 | 

Juu, koneella istuskelen mieluiten myöhään illalla (melkein yöllä) ja huomaa kyllä lukijamääristäkin, että muutkin ihmiset lomailee. Niinhän sen pitää mennäkin!:) Sinun kesäkuusi näyttää hauskalta ja vauhdikkaalta.:) Suosittelen metsään menemistä, ei nää säät ikuisesti jatku...valitettavasti!;D

9/20 | 

Vähemmän blogeja enemmän instaa. Niin näyttää minun kesäkuuni menneen. Samaa todennäköisesti luvassa myös heinä- ja elokuussa. Mukavaa heinäkuuta!

10/20 | 

Vähemmän blogeja enemmän instaa. Niin näyttää minun kesäkuuni menneen. Samaa todennäköisesti luvassa myös heinä- ja elokuussa. Mukavaa heinäkuuta!

15/20 | 

Jännä juttu, minä olen kovasti kaipaillut ulos myös noina kesäkuun raikkaina päivinä.... Lämpötilalla ei näyttäisi olevan väliä mutta jos aurinko paistaa, kaipaan ulos!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram