Koh Lanta
Koh Lanta
Koh Lanta
Thaimaa
Koh Lanta
Koh Lanta
Täällä lämpimässä lapsukaisemme viihtyvät suurimman osan ajasta vedessä. Onneksi hotellissamme on ihana uima-allas, joka on kirjaimellisesti aivan merenrannan vieressä.

Jälkikasvumme ui mielellään myös suolavedessä, ja erityisesti Hipu on jo niin näppärä uimari, että isokaan aallokko ei pelota. Silti uima-allas vie kirkkaasti ykkössijan rantalomalla.

Tajusin juuri, kuinka paljon uima-allaskriteerimme ovat muuttuneet tässä kymmenen vuoden aikana. Hipu kävi ensimmäisen kerran Kanarialla 10-kuukauden ikäisenä. Silloin uskalsimme vain kastaa huolellisesti verhotun vauvan varpaat veteen. Pienenä Hipu itse asiassa inhosi vettä, samoin kuin Hessu. Molemmat parkuivat aina täysin palkein kylvyssä. Siksi lopetimme vauvauintiharrastuksen lyhyeen Hipun kanssa, ja Hessun kanssa sitä emme koskaan aloittaneetkaan.

Nuo ajat tuntuvat niin kaukaisilta nyt, kun Hessukin jo hyppii altaan reunalta pommi-hyppyjä. Mutta vielä kaksi vuotta sitten Thaimaan matkalla hotellin tärkein valintakriteeri oli lastenallas.

Altaasta riittää siis iloa koko porukalle. Silti olen alkanut tällä lomalla pohtia, voisiko lasten kanssa ensi kerralla tulla Aasiaan reppureissulle ja yöpyä bungalovissa rannalla eikä missään resortissa, kuten Hipun kummisetä, joka iloksemme vietti täällä kanssamme muutaman päivän.

Joko näin isot lapset jaksaisivat reittilennoilla odotella vaihtoajat? Jaksaisivatko isot lapset kenties vaihtaa kohdetta muutaman päivän välein, niin lomalla ehtisi nähdä enemmän? Ja mikä tärkeintä - olisiko loma yhtä ihana netistä varatussa bungalowissa ilman uima-allasta? Sellainen matka kun tulisi huomattavasti edullisemmaksi kuin pakettimatka....

Onko teillä kokemusta reppureissaamisesta koululaisten kanssa?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram