Thaimaa

Uraäidin Ruuhkavuodet

Lomalla Thaimaassa

swimming pool

Koh Lanta

Tänä jouluna meidän perhe päätti hylätä kaamoksen ja jouluhässäkän ja lähdimme lämpöön. Terveiset Thaimaan Koh Lantalta! Täällä on oltu jo muutama päivä ja vielä on päiviä edessä...

Mikä on parasta reissussa tropiikkiin? Tietenkin lämpö: pehmeä, kostea, syleilevä ilma, joka on kuin lehmän henkäys =) Tämä on ainoa paikka, jossa myös minä, vilukissa, tarkenen illalla t-paidassa. Täällä lämpö säilyy, vaikka illat ovat sysimustia.

Täällä on ollut aika pilvistä ja sadekin ripsinyt - ja silti on lämmin, ilma ei juurikaan viilene!

Olemme uineet, altaassa ja meressä. Snorklanneet. Kävelleet pitkää hiekkarantaa, istahtaneet juomaan kylmän juoman, kun siltä tuntuu. Nauraneet, höpötelleet, ajaneet lavatakseilla. Kävimme Hipun kanssa yhdessä jalkahoidossa ja minä lisäksi vielä kampaajalla ja vahauksessa. Olemme syöneet jo lukemattomissa rantaravintoloissa ja katukeittiöissä, shoppailleet sandaaleja ja aurinkolaseja - olleet paljon yhdessä!

Parasta on, että kun ei ole töitä tai kotitöitä vaan pelkkää vapaa-aikaa, minäkin olen ehtinyt leikkiä lasten kanssa. Ja on ihanaa, kun lapset - erityisesti meidän "iso" ekaluokkalainen - ovat oikein tankanneet läheisyyttä, sylissäni kiehnää jatkuvasti joko pieni tai isompi sylikissa.

Konetta en todellakaan raahannut mukaan, mutta wifi täällä toimii paikoittain. Siksipä pyrähdin tänne blogin puolelle. Perhe jo nukkuu mutta minä en saa vielä unta, päivän elämykset snorklausretkeltä lähisaarelle pyörivät vielä mielessä. Tämän postauksen kuvituksena siis rakeisia kännykkäkuvia :)

Kunpa nämä lomapäivät olisivat oikein pitkiä ja kuluisivat hiiiiiiitaasti.

Lämpöinen hyvän joulun toivotus kaikille täältä kaukaa!

Kommentit (2)

1/2 | 

Thaimaa on kertakaikkiaan lomailijan paratiisi! Suurta tuskaa kokenut, kun tämä talvi on kuuteen vuoteen eka, kun en sinne pääse :D
Kaksi joulua vietetty lasten kanssa siellä! Aivan parhaita jouluja Enää 11 kk, ja paratiisi kutsuu :D

Tuutikki
2/2 | 

Ehkäpä vuoden päästä meidänkin 5-henkinen perhe sinne pääsee nauttimaan lämmöstä ja iskän pyöreitä viettämään :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram