Kuva: bhmpics

Sanotaan, että nykymaailmassa kuvat ovat yhä merkittävämmässä asemassa ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa. Nuoriso ei kuulemma muka enää osaa lukea, vaan katsoo vain videoita. Blogit muuttuvat vlogeiksi.

Tiedä häntä. Joka tapauksessa tarinankerronta kuvilla on kiehtova taiteenlaji. Vanha sanontakin sen jo tiesi: kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Elina käynnisti blogissaan kuva-analyysihaasteen, johon päätin osallistua. Hänen valitsemansa kuva herättikin yllättäen minussa väkeviä muistoja.

Kuva-analyysihaasteeseen kuuluu, että yksi bloggaaja jakaa blogissaan kuvan ja muut haasteeseen osallistuvat bloggaajat kirjoittavat sen pohjalta mitä kuvasta tulee mieleen. Haastaja listaa omaan blogiinsa haasteeseen osallistuneiden tekstit ja valitsee haasteajan umpeuduttua haasteen jatkajan.

Kuvaa voi analysoida monelta kantilta. Itse lähinnä erittelin kuvan herättämiä muistoja ja tunteita. Kuva-analyysi on myös työkalu, jonka virallinen määritelmä löytyy esim. tämän linkin takaa.

Otan tällä postauksella kapulan vastaan eli avaan haastejakson, joka päättyy maanantaina 23.2.

Mielestäni blogihaasteet ovat hauskoja! Ne laittavat bloggaajan käsittelemään asioita, joihin ei muuten tarttuisi. Blogini on vasta vähän yli kolmen kuukauden ikäinen, mutta olen jo osallistunut useampaan haasteeseen: Vieraalla maalla -haasteeseenverkkarimutsihaasteeseen, tähän kuva-analyysihaasteeseen, Pienen Linnun Makro Tex -haasteeseen jossa teemana oli punainen sekä Sydän-haasteeseen, jossa listattiin viikon iloisia ja ihania asioita.

Olisi mukavaa, jos osallistuisit haasteeseen ja eli julkaisist blogissasi 23.2. mennessä postauksen, jossa kerrot mitä yllä olevasta kuvasta sinulle tulee mieleen! Millaisia ajatuksia, tunteita tai muistoja se sinussa herättää?

------------

They say that our world is becoming more and more visual all the time. I think photos are fascinating. Therefore I took part in a photo analyzing challenge some time ago. Aim of the challenge is to publish a blog text in which one describes the thoughts, associations, memories and ideas which are stimulated by the selected photo.
Welcome to participate in the challenge! I'd love to read your thoughts about this photo. There's time to participate in the challenge until Monday the 23rd February.

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:

Kommentit (9)

2/9 | 

Minun mielestä haasteet ovat hauskoja. Sinä vaikutat valtaisan aktiiviselta, mikä on ihanaa :) Huomasin muuten, että olet myös aloittanut vloggauksen, kuten minäkin. Eikö ookin hauskaa!

7/9 | 

Niinpä ;) Sanotaan että en malttanut olla valitsematta tätä koska em. kaltainen tunnetila voi herättää eri ihmisissä erilaisia tunteita. Kuvastuuko ilmeestä hätä? Vai kiukku? Oletko itse kohdannut vastaavanlaista ilmettä, miksi, mitä tapahtui, miten toimit ja tunsit? No... Nyt menee ehkä jo liian johdattelevaksi.

9/9 | 

Kiitos kommentistasi! Kyllä, haasteet ovat hauskoja - ehkä innostut osallistumaan tähän? Vloggaus on tosi koukuttavaa... Sinun materiaalisi on sentään tasokasta, minä olen vain rykäissyt eetteriin suunnilleen joka pätkän jonka olen saanut puristettua ulos kamerasta/kännykästä. No, teknisten taitojen puute ei saa olla itseilmaisun este ;) Aurinkoista helmikuuta sinne kauas! ❤

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram