Siirryin tänään uudelle vuosikymmenelle. Eipä tämä hullummalta tunnu.

Eilen illalla aloitin henkisen siirtymäprosessin ja latasin kuntosalilla selkälihaslaitteeseen pari kiloa lisää. Keski-iässä taistelu aikaa vasten on otettava tosissaan!

Salitreenin jälkeen annoin itselleni lahjaksi suklaapatukan. Sellaisen tuhdin, jollaista en ole sallinut itselleni varmaan vuosiin.

Tänä aamuna leuassa sitten kukoisti kaksi komeaa finniä. Eipä se nuoruus minnekään kadonnutkaan yhdessä yössä.

Sanotaan, että "40 is the new 30". Joka tapauksessa en kyllä haluaisi itse enää olla kolmekymppinen. Eräs tuntematon nettikirjailija on pukenut niin hyvin sanoiksi, minkä vuoksi, että pitemmittä puheitta lainaan häntä:

Miksi yksi nelikymppinen nainen on parempi kuin kolmekymppinen tai edes kaksi kaksikymppistä?
 * Nelikymppinen nainen ei ikinä herätä sinua yöllä kysyäkseen "mitä mietit?", sillä häntä ei todellakaan kiinnosta mitä mietit.
 * Jos nelikymppinen nainen ei halua katsoa matsia, hän ei istu perseellään valittamassa siitä. Hän tekee jotain, mitä haluaa tehdä.
 * Nelikymppinen nainen tuntee itsensä tarpeeksi hyvin ollakseen varma siitä, kuka hän on, mitä hän haluaa ja keneltä sen haluaa. Harvat yli nelikymppiset naiset vähät välittävät siitä, mitä sinä mahdat ajatella siitä, mitä he tekevät.
 * Nelikymppiset naiset ovat arvokkaita. He harvoin aloittavat huutotappelua kanssasi oopperassa tai ravintolassa. Tietenkin, jos aihetta on, he eivät epäröi ampua sinua, jos heillä vain on mahdollisuus selvitä siitä seuraamuksitta.
 * Nelikymppiset naiset eivät kitsastele kiitoksissaan, jopa ansaitsemattomissa sellaisissa. He tietävät, millaista on olla aliarvostettu.
 * Naisista tulee selvännäkijöitä, kun he ikääntyvät. Sinun ei tarvitse tunnustaa syntejäsi nelikymppiselle naiselle. He tietävät ne jo.
 * Nelikymppinen nainen näyttää hyvältä kirkkaanpunaisessa huulipunassa.
 * Kun hän pääsee henkisesti yli muutamasta rypystä, on nelikymppinen nainen rutkasti seksikkäämpi kuin hänen nuorempi vastineensa.
 * Nelikymppiset naiset ovat suorasukaisia ja rehellisiä. He kyllä kertovat suoraan, että olet nuija, jos käyttäydyt kuin nuija. Sinun ei koskaan tarvitse miettiä, mitä mieltä he sinusta ovat.

Millaisia ajatuksia ikääntyminen sinussa herättää?

----

Today I turned 40 years, started a new decade. It's not too bad. I don't think I'd like to become again 30, even if I was given a chance. Therefore no midlife crises here. How do you feel about your age?

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Google+

Kommentit (18)

Outi Krimou
2/18 | 

Onnea vielä tätäkin kautta. Olemmekin siis molemmat hyvää vuosikertaa 75'

Senja
3/18 | 

Onnea! Perästä tullaan! Samoilla linjoilla ollaan, elämä on ihmisen parasta aikaa ja nelikymppisyys tuntuu oikein hyvälle!

Rouva Sana
4/18 | 

Nelikymppisyys on naisen parasta aikaa - trust me, I know what I´m saying. Julkisestihan ilmoitan olevani ikuinen 27-vuotias (tietysti), mutta kun joudun sanomaan neljälle vuosikymmenelle jokin kotvan kuluttua heipat, ikävä sitä aikaa jää. Nauti! Ja onnea!

Kirsi/Raitoja
6/18 | 

Paljon onnea. Kahden kuukauden kokemuksella ihan hyvältä tuntuu tämäkin ikä.

SannaA/Männikön kuulumisia
7/18 | 

Kunpa aika se oma ikä olisi just se parhaalta tuntuva ikä :). Nelikymppisenä on kiva olla :). 

Piia
9/18 | 

Onnea! Hyviä ajatuksia olit löytänyt. Juuri 40v täyttäneenä voin yhtyä moneen kohtaan ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram