Vietetäänkö teillä pääsiäistä hartaasti hiljentyen tai sukset pohjoisen puuterilumilla suhisten? Meillä on menossa pieni lomaprojekti: katsomme mitä lastenhuoneet ovat syöneet. On niin ihanaa kun ollaan pitkästä aikaa koko loma kotona ja voidaan puuhailla kaikenlaista, mihin ei normaaliarjessa ole aikaa!

Pelkäsin että urakka olisi lapsille suorastaan viadolorosa, ja pilaisi lasten koko pääsiäisen. Mutta kerrankin voin onnitella itseäni kasvattajana: onnistuin luomaan tytölle motivaation hommaan ja pikkuveli noudattaa esimerkkiä ihan itsestään.

Hipu nimittäin lähti aamulla ulos parhaan kaverinsa kanssa. Silloin olin jo epätoivoinen ja ajattelin, että siinä meni pääsiäissiivous jo ennen kuin sitä ehdittiin aloittaakaan... Sitten tytöt keksivät, että pääsiäisenä olisi mukava yökyläillä. Ja tässä kohtaa onnistuin pysymään lujana. Tekstasin vastaukseksi: "Yökyläily ei ala ennen kuin laatikot ja hyllyt ovat järjestyksessä ja pöytä tyhjä."

Nyt olen ihan fiiliksissä - kikka toimi! Tuolla ne siivoavat kaikki yhdessä! (Saattaa tosin olla hieman alhaista käyttää urakassa naapurin lapsityövoimaa, mutta tarkoitus pyhittää keinot...)

Tässä näkymä lähtötilanteeseen:

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet

Raportoin myöhemmin lopputuloksesta. Lisäksi sovimme että kun homma on ohi, palkitsemme itsemme joko kylpyläreissulla tai sisäleikkipuistolla.

Puuhakasta pääsiäistä!

P.S. Muistathan osallistua arvontaani: 10 blogini lukijaa saa 40 % alennukseen oikeuttavan koodin care.com -palveluportaaliin, josta löytää kätevästi oman lähiseutunsa kodinhoitoapua! Arvonta loppuu torstaina 9.4. klo 20.

----
We will spend this Easter at home. It's wonderful to be a just at home and have time for all the little and big things which have no space in our everyday life. Such as cleaning up the children's rooms.
I'm astonished that this is really happening! I managed to motivate my daughter into the project by promising that her best friend can stay over night at our place. Genius from me -don't you think?
Have a happy Easter!

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Bloglovin, | Blogilista |  Blogipolku | vlog @Vlogia.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 42-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestintäkonsultti. 13-vuotias Venla on Kirkkonummen kuntalähettiläs, joka näyttelee, laulaa ja kirjoittaa.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää keski-ikäisen ja teinin elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!
Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram