Vietetäänkö teillä pääsiäistä hartaasti hiljentyen tai sukset pohjoisen puuterilumilla suhisten? Meillä on menossa pieni lomaprojekti: katsomme mitä lastenhuoneet ovat syöneet. On niin ihanaa kun ollaan pitkästä aikaa koko loma kotona ja voidaan puuhailla kaikenlaista, mihin ei normaaliarjessa ole aikaa!

Pelkäsin että urakka olisi lapsille suorastaan viadolorosa, ja pilaisi lasten koko pääsiäisen. Mutta kerrankin voin onnitella itseäni kasvattajana: onnistuin luomaan tytölle motivaation hommaan ja pikkuveli noudattaa esimerkkiä ihan itsestään.

Hipu nimittäin lähti aamulla ulos parhaan kaverinsa kanssa. Silloin olin jo epätoivoinen ja ajattelin, että siinä meni pääsiäissiivous jo ennen kuin sitä ehdittiin aloittaakaan... Sitten tytöt keksivät, että pääsiäisenä olisi mukava yökyläillä. Ja tässä kohtaa onnistuin pysymään lujana. Tekstasin vastaukseksi: "Yökyläily ei ala ennen kuin laatikot ja hyllyt ovat järjestyksessä ja pöytä tyhjä."

Nyt olen ihan fiiliksissä - kikka toimi! Tuolla ne siivoavat kaikki yhdessä! (Saattaa tosin olla hieman alhaista käyttää urakassa naapurin lapsityövoimaa, mutta tarkoitus pyhittää keinot...)

Tässä näkymä lähtötilanteeseen:
 

Uraäidin Ruuhkavuodet
Uraäidin Ruuhkavuodet
Uraäidin Ruuhkavuodet

Raportoin myöhemmin lopputuloksesta. Lisäksi sovimme että kun homma on ohi, palkitsemme itsemme joko kylpyläreissulla tai sisäleikkipuistolla.

Puuhakasta pääsiäistä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 42-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 14-vuotias Venla on Kirkkonummen kuntalähettiläs, joka näyttelee, laulaa ja kirjoittaa.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat