Tässä pääsiäislomalla olen lastenhuoneiden lisäksi siivonnut myös vaatekaappia. Iloitsin jo pari viikkoa sitten, että pääsen pian luopumaan talvivaatteista eli valikoimaan uudet, keväiset 33 vaatetta, joita käytän huhti-kesäkuun ajan. Luontoäiti päättikin toisin: talvitamineita on tämän viikon räntäsateissa tarvittu taas enemmän kuin aikoihin.

No, pääsiäisen kunniaksi päätin että kevät on tullut. Pidän kovasti peukkuja sen toivossa, että tuo räntäsade lakkaisi. Luovuin nimittäin myös talvikengistäni...

Jos joku uusi lukija ihmettelee, miksi käytän vain 33 vaatetta kolmen kuukauden ajan: syynä on uudenvuodenlupaukseni. Aloitin tammikuussa 333-projektin, jota myös P333-nimellä kutsutaan.

333-projektissa ideana on valikoida 33 vaatekappaletta, joita käytän kolmen kuukauden eli yhden "sesongin" ajan. Kolmen kuukauden kuluttua valitaan uudelle kaudelle toiset 33 vaatetta. Matkan varrella tajuaa, kuinka vähillä vaatteilla oikeasti pärjää ja samalla tulee laittaneeksi kierrätykseen turhat vaatteet

Päätin julkaista kuvia niistä asuyhdistelmistä, joita olen projektin ensimmäisen jakson aikana käyttänyt todistaakseni, että vuosia vanhoissa vaatteissakin voi elää. Tässä vielä pari lempimekkoani, joita on kyllä tullut käytettyä alkuvuonna enemmän kuin aikoihin.

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet

Ylläoleva mekko on ehdoton talvisuosikkini. Siinä on 80 % angoraa ja 20 % viskoosia. Se on peräisin Pohjanmaalta Halpa-Halli -nimisestä kaupasta. Halpa-Halli sekä Tokmanni, joka taitaa kuulua samaan konserniin, myyvät Janina F. -nimistä vaatemallistoa, jonka on suunnitellut povimalli Janina Fry (ent. Frostell).

Minulla ei ole Janinan kanssa paljoakaan yhteistä (ainakaan kuppikoon suhteen) mutta pidän kauheasti tuon malliston vaatteista. Tätä mekkoa olen käyttänyt niin töissä kuin kotona jo useamman vuoden ja aina se on mielestäni yhtä kiva. Tykkään mieluiten laittaa sen kanssa poolokauluspaidan ja pitkät saappaat.
Seuraavan mekon taas ostin pari vuotta sitten UFF:sta alle kympillä. Se on trikoota mutta ilmeisesti leikkauksensa tai väriensä puolesta ihan asiallinen. Olen käyttänyt sitä usein töissä, myös edustustilaisuuksissa, ja saanut positiivisia kommentteja esimerkiksi sen väreistä. Helmien kanssa se onkin oikein nätti.

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet

Nyt nämä mekot ja villapaidat joko menevät varastoon tai jäävät kaappiin lepäämään! Loman jälkeen lähden toimistolle jo keväisemmissä kuteissa (ja toivon että tarkenen...)

P.S. Olisi kiva, jos osallistuisit arvontaani: 10 blogini lukijaa saa 40 % alennukseen oikeuttavan koodin care.com -palveluportaaliin, josta löytää kätevästi oman lähiseutunsa kodinhoitoapua! Arvonta loppuu torstaina 9.4. klo 20.

-----
During this Easter holiday I've gone through my wardrobe and selected new set of clothes for April-June.
(I'm wearing only 33 pieces of clothes for three months because I made a new year's resolution regarding 333-project. The 333-project  means that I'll try to survive with 33 pieces of clothes and shoes for three months and then will select another 33 for the next 3 months. This way I will only wear 132 pieces during 2015.)

These dresses are cheap: the first one I found in a discount store and the second is recycled, from UFF. I'm publishing photos of these kind of business outfits in order to prove that some first class expensive brand clothes are not always a must in business life.

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Bloglovin, | Blogilista |  Blogipolku | vlog @Vlogia.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram