Punainen on sykkivä ja lämmin elämän väri. Se on Pieni Lintu -blogissa viikon Makro Tex -haasteen värinä vielä tänään maantaina.

Haaste sai minut huomaamaan, kuinka paljon iloisia punaisen sävyjä voi näkyä tavallisena viikonloppuna pihahommissa tai kaupungilla kahvilassa. Millaisia värejä sinun arjessasi pilkahtelee?

Olen halunnut osallistua johonkin Pienen Linnun värihaasteista koko sen ajan, kun olen blogia seuraillut, ja nyt viimein uskalsin ja ehdin mukaan! Makro Tex -haasteen ensisijainen tarkoitus on inspiroitua kuvaamaan teemaan liittyen uusia kuvia, mutta vanhojakin kuvia voi käyttää, eikä kuvien välttämättä tarvitse edes olla makrokuvia.

Olen niin iloinen, että bloggaamisen myötä valokuvausharrastukseni on taas herännyt henkiin. Kun katselee maailmaa kameran linssin läpi, näkee asioita aivan uudella tavalla! Vielä iloisempi olen, että 10-vuotias esikoiseni Hipu on myös innostunut valokuvaamisesta. Hän käytteli ahkerasti järjestelmäkameraamme joululomalla Thaimaassa ja otti myös nuo alla olevat kuvat minusta punaisissa ulkoiluvaatteissa.

Olemmekin puhuneet, että menisimme yhdessä tänä keväänä valokuvauskurssille. Tietääkö kukaan, olisiko jossain päin pääkaupunkiseutua sopivaa esim. viikonloppukurssia aikuiselle ja lapselle? Eikä kurssin oikeastaan edes tarvitsisi olla pääkaupunkiseudulla, kurssihan voisi olla kiva tyttöjen kotimaanmatka jonnekin päin Suomea....

Vinkkejä, anyone?

P.S. Muistathan osallistua arvontaani - aikaa on keskiviikkoon 28.1. klo 21 asti!

Uraäidin Ruuhkavuodet

I decided to take part in a Makro Tex photo challenge launched by Pieni Lintu blog with the theme red. 
I'm happy that thanks to blogging I've started again taking more photos. Even happier I am because my 10 years old daughter is also excited about taking photos. She has taken these two photos of me in red outdoor clothes. 
We'd like go on a photography course together with her. Do you have any advice about suitable weekend courses for an adult and a child? 
There still is a lottery going on in my blog until 28th January (9 pm).  Please don't forget to participate!


Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:

Kommentit (10)

3/10 | 

Punainen on lempiväri, joten ihana punainen pipo ja muutenkin kivoja ja erilaisia kuvia. :)

Pirteää viikkoa ja upea juttu, että olet täällä Kaksplussan alla. :)

5/10 | 

Millaisia punaisia vaatteita sulla on eniten? Pidätkö punaista ympäri vuoden? Itse olen huomannut että se on mun syksy-/talviväri ja keväällä & kesällä vaihdan enempi pastellisävyihin, kuten moni muukin, I guess.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram