Huikea reissumme Lontooseen on ohi ja arki taas alkanut. Juttelimme tytön kanssa paluulennolla siitä, mikä oli pitkän viikonlopun hienoin elämys. Olimme yhtä mieltä siitä, että se oli ehdottomasti perjantaipäivä Warner Bros -studiolla - pikasukelluksemme Harry Potter -leffojen maailmaan!

Odotan sormet syyhyten että saan purettua kaikki matkakuvat koneelle. Teen niistä ihan oman postauksen. Sitä ennen haluan kuitenkin jakaa kanssanne pari kauneinta kuvaa studiokierrokselta.

Studiolla olisi hyvin voinut viettää vaikka pari kokonaista päivää. Me aloitimme kierroksen iltapäivällä kahdelta ja lähdimme kotiin seitsemän maissa. Kierros vei meidät läpi rakastetuimpien leffakohtausten, joiden kulisseissa meille paljastettiin myös muutamia salaisuuksia leffanteosta. Aidon Viistokujan jälkeen ihmettelin, mitä vielä voi olla edessä.

Kierroksen lähes viimeisessä huoneessa oli Tylypahkan linna iltavalaistuksessa. Se oli valtava linnan pienoismalli, jonka jokainen yksityiskohta oli viimeistelty taitavasti: kumpuilevat mäet, puunoksat, tiilet linnanmuureissa. Monet Harry Potter -leffojen henkeäsalpaavista linnamaisemista oli kuvattu tämän pienoismallin avulla. Huoneessa soi Potter-leffojen haikea tunnusmusiikki. Näky oli suorastaan herkkä.

Kiersimme pienoismallia ympäri, kurkistelimme Tylypahkaa kaukaa ja läheltä. Tyttö sanoi ääneen sen, mitä minunkin mielessäni pyöri: "Voi kun vielä tehtäisiin yksi Potter-leffa, johon pääsisi mukaan!"

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet
Uraäidin Ruuhkavuodet

Pieni Lintu -blogissa on tällä kertaa MakroTex -haasteen aiheena Ilta. Mielestäni nämä kuvat satulinnasta iltavalaistuksessa sopivat hyvin teemaan.

-----
The most impressive experience during our long weekend trip to London was the visit to the Warner Bros studios in which Harry Potter movies were made. 
Evening is the theme of the MakroTex challenge this week in Pieni Lintu blog. I felt that these photos fitted well in the theme even though they don't represent our typical evening in any way. 
I will tell more about our trip in a separate blog post.
Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram