Yhteistyössä care.com.
Stressaatko parhaillaan pääsiäissiivouksen kanssa? Minä en. Viime viikon hulinoiden keskellä oli sanomattakin selvää, että kukaan ei ehdi siivota, kun melkein joka ilta kävi vieraita. Niinpä meillä kävi pitkästä aikaa ammattilainen siivoamassa oikein kunnolla.
Käytimme siivojaa aktiivisemmin muutama vuosi sitten. Jo aikoinaan kun aloitimme, koin luotettavan siivoojan löytämisen hankalaksi. Olinkin iloinen, kun minulle tarjottiin blogini kautta mahdollisuus kokeilla care.com -hoivapalveluportaalia ilmaiseksi ja etsiä sieltä tarvitsemaani apua kodinhoitoon.
Portaali tarjoaa kymmenelle blogini lukijalle 40% alennuskoodin käyttömaksustaan. Lisätietoja alempana - jatkapa lukemista...
Care.com on kotitalous- ja hoitopalveluiden portaali. Siellä voi etsiä tai tarjota apua lastenhoidossa, eläintenhoidossa, yksityisopetuksessa, vanhustenhoidossa sekä kodin- ja puutarhanhoidossa. Palveluun voi rekisteröityä palveluntarjoajaksi tai avunhakijaksi.  Care.com ei siis välitä palveluja, vaan antaa etsijälle mahdollisuuden löytää tarvitsemaansa apua tai hakea sopivaa työtä.
Itse etsimme portaalista siivousapua. Homma sujui sangen helposti, sillä rekisteröitymisen jälkeen palvelu toi automaattisesti tarjolle ne palveluntarjoajat, jotka toimivat postinumeroalueellamme tai lähellä. Otin valitsemaani palveluntarjoajaan yhteyttä palvelussa yksityisviestillä, johon hän vastasi heti seuraavana päivänä.  
Vaihdoimme viesteissä puhelinnumerot ja sovimme tutustumistreffit. Palveluntarjoaja itse ehdotti tutustumista ennen varsinaista siivousta, mikä oli mielestäni oikein asiallista - onhan se mukavaa nähdä etukäteen, kenet päästää kotiaan siivoamaan. 
Tutustumiskerralla sovimme työn ehdoista: arvioidusta aikataulusta, tuntihinnasta ja esim. siivousvälineiden käytöstä. Ja simsalabim - kesken kiireisen viikon kotiimme pyrähti hyvä haltijatar, joka teki lopun käytävällä ajelehtivista villakoirista, keittiön lavuaarin pinttyneistä tahroista ja peilien sormenjäljistä! Työn jälki oli niin tehokasta, että näin pääsiäisen alla ei tavallista suursiivousta tarvitakaan, vain kevyt perussiivous riittää. Valitsemamme palveluntarjoaja toimii toiminimellä, eli lasku tipahti sovitusti sähköpostiin siivouksen jälkeen.
Care.comiin voi rekisteröityä perusjäseneksi tai Premium-jäseneksi. Jälkimmäisen suurin ero perusjäsenyyteen verrattuna on se, että Premium-jäsenet voivat ottaa yhteyttä palveluntarjoajiin. Lisäksi Premium-jäsen voi pyytää saada tarkastella palveluntarjoajien lisäämiä asiakirjoja, kuten esimerkiksi työtodistuksia. Premium-jäsenyyden voi ottaa 1,3 tai 12 kuukaudeksi. 

Perusjäsen voi luoda palveluun työtarjouksen, etsiä ja tarkastella työnhakijoiden profiileita alueeltaan, saada ilmoituksen kun työntekijä hakee sopivaa tehtävää ja saada ehdotuksia sopivista palveluntarjoajista alueellasi. Suora yhteydenotto palveluntarjoajiin on mahdollista Premium-jäsenille. Perusjäsenyys on maksuton.

Care.com tosiaan tarjoaa kymmenelle blogini lukijalle 40% alennuskoodin portaalin käyttömaksusta. Parhaimmillaan siis kyse voi olla yli 50 euron arvoisesta edusta. Otathan yhteyttä, jos alennuskoodi kiinnostaa!
-----
Are you stressed about cleaning up for Easter? I am not anymore! I got a chance to test care.com service portal and booked a cleaning lady to help us. I was very happy with the process and the portal was easy to use.
10 readers of my blog will get a 40 % discount for the service fee of the portal. Please contact me if you are interested in the discount!

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at: Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Bloglovin, | Blogilista |  Blogipolku | vlog @Vlogia.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram