Pälyiletkö joskus lenkillä vaivihkaa toisten pihoihin? Minä teen aina niin. Ainakin meidän lähistöllä ihmisillä on niin kauniita istutuksia...

Naapurin puutarhaan vilkuilu on yleensä sopimatonta, mutta ensi sunnuntaina pääsee tontin rajaa pidemmälle, kun Puutarhaliitto kumppaneineen järjestää 7.8. klo 12–18 Avoimet puutarhat -teemapäivän. Silloin kuka tahansa voi vierailla lähes 500 kotipuutarhurin pihassa eri puolilla Suomea.

Mukana on omakotipihojen lisäksi siirtolapuutarhoja ja viljelypalstoja, taimitarhoja, arboretumeja, mökkipuutarhoja, hautausmaita sekä yhdistysten ylläpitämiä puutarha-alueita.

Kuvat: Puutarhaliitto
Kuvat: Puutarhaliitto

Aikaisemmin teemapäivä on ollut suosittu. Kaikkiaan kymmenet tuhannet vierailijat ovat tutustuneet päivän aikana satoihin puutarhakohteisiin.

Oman alueen kohteen voi etsiä www.avoimetpuutarhat.fi  -sivuilta. Siellä on tapahtumaan osallistuvien kohteiden kuvaukset sekä osoite- ja lisätiedot.

Itse en ole mikään viherpeukalo, mutta ihailen valtavasti kaikkia jotka ovat. Ajattelinkin Napsu-koiran kanssa piipahtaa eräässä oman seutumme kohteessa. Ehkäpä saisin sieltä ideoita oman pihamme kasvivalintoihin tai hoitoon.

Oletko sinä kuullut Avoimet puutarhat -päivästä tai kenties osallistunut siihen?

Uräidin Ruuhkavuodet myös:
Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Blogit.fi  | Google+ | YouTube | Snapchat & Periscope: @ruuhkavuodet

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram