Tällä viikolla on ollut öisin pikkupakkanen. Olemme aamuisin ulkoilleet koiran kanssa paljon talomme viereisellä viljapellolla.

En tajunnutkaan, kuinka paljon tykkään kuivan kirpeästä pakkassäästä. Näinä aurinkoisina aamuina olen ollut kiitollinen elämästä. Pikkupakkasen myötä tavalliset ruohonkorret ja pihan roskatkin muuttuivat taideteoksiksi!

Syy onnelliseen mieleeni saattaa olla myös siinä, että nykyään koiranomistajana minulla on hyvä syy kömpiä aamulla aikaisin ylös sängystä ihailemaan maisemia. Aikaisemmin aamut sujuivat vain sumussa ja lennossa, eikä niistä todellakaan jäänyt miellyttäviä muistoja.

Kuvia näppäillessäni tuli jälleen mieleen eräs lempimietelmäni:

"Blessed are they
who see beautiful things
in humble places
where other people
see nothing."
-Camille Pisarro-

Viikonlopuksikin on luvassa hienoja ulkoilukelejä. Onko sinulla kuvaus- tai muita suunnitelmia?

Kommentit (10)

Vierailija

Hei,

hieraisin kaksi kertaa silmiäni kun näin tuon eka kuvasi täällä KK:n nettisivuilla. Otin nimittäin miltein tismalleen samanlaisen kuvan yksi aamu kun olin poikani vienyt kouluun. Ensi ajatus kuvastasi oli, että kuvaajan on pakko asua naapurissa : )
Olin niin hämmästynyt samankaltaisuuesta.

Hienoja kuvia!

terv.Tiina blogista Bridgehill 

Aino Pajukangas
Liittynyt9.9.2015

Kiitos sinulle, kiva kun piipahdit kommetoimaan! <3 Ihmeellistä telepatiaa, sillä emmehän me ihan naapurit voi olla, kun sinä käsittääkseni asut siellä meren takana...? Onko teilläkin labradoodle tai villakoira? Pentu kuvan taustalla on omasta mielestäni parasta tuossa kuvassa :D

Kirjoitan blogia 13-vuotiaan tyttäreni kanssa: Sulassa sovussa

Blogimme myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Outi Krimou

Ihania pakkaskuvia. Itsekin sain muutaman hyvän kuvan kun olin hoitolasten kanssa kävelyretkellä. Koiranputket jäisinä olivat ihan huippukauniita.

Mukavaa viikonloppua.

Sandra Lamppu
Liittynyt10.9.2015

Vau! Mua naurattaa, että sie oot ottanut näin upeita kuvia ja mie puolestaan nappailin eilen salamalla kuvia ROTASTA, jonka näin Töölönlahdella. (Voiko se olla rotta??) Laitoin kuvat tänään koneelle ja ne ovat ihan hirveitä. Niissä näkyy lähinnä tumma suttunen möhkäle roskiksen alapuolella. Kiitos näistä kauniista kuvista! :)

Oma blogini: Hyvään päähän
Seuraa minua Facebookissa & Instagramissa.
 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 42-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestintäkonsultti. 13-vuotias Venla on Kirkkonummen kuntalähettiläs, joka näyttelee, laulaa ja kirjoittaa.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää keski-ikäisen ja teinin elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!
Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram