Toukokuu on alkanut vauhdikkaasti ja samalla lailla näyttää jatkuvan! Töissä touko- ja kesäkuussa yleensä normaalistikin piisaa hoppua ja juuri eilen sain tiedon, että kalenteriin on tällä kertaa luvassa vielä ylimääräistä täytettä. Täytyypä pitää huolta, että ehtii välillä metsään haukkaamaan happea ja selvittämään päätään, vaikka hoitokoira lähteekin pois ylihuomenna...

Pieni Lintu -blogissa on MakroTex-haasteen teemana Toukouu. Tässä uuden kamerani (Sony RX100 III) satoa koiralenkeiltä ja vappuviikonlopun ajalta:

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet
   
Uraäidin Ruuhkavuodet
Toukouun viikonlopuista muutamat ovat vielä tyhjiä, mutta kaikenlaista on vireillä. On hauskaa, että viikonloppuisin voimme nyt perheen kanssa tehdä jotain erilaista, kun Uraäidin Ruuhkavuodet

Uraäidin Ruuhkavuodet
P.S.  Blogissani alkaa huomenna uusi sarja, jossa vierailevat äiti-bloggarit kertovat parhaat vinkkinsä miten yhdistää työ ja perhe niin, että kumpikaan ei kärsi.

Haluaisitko sinä olla seuraava blogivieras? Wordless at image-in-in, Sweet Shot Tuesday and Wordless Wednesday.

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:

Kommentit (47)

5/47 | 

Olen tyytyväinen kameraan. Kuvanlaatu (20 megan kenno) pienessä laitteessa jaksaa aina hämmästyttää! Olen myös yllättynyt, että 70 mm zoom on ihan riittävä. Verkkokauppa.comin myyjä oli myös todella asiantunteva: hän esimerkiksi mainitsi, että Sonyn kameroissa on yleensä sinisemmät sävyt kuin vaikkapa Canoneissa, mikä sekin pitää paikkansa.
Pieni koko jaksaa ihastuttaa joka päivä. Olen muutamassa päivässä ottanut enemmän kuvia kuin pitkään aikaan, kun hyvälaatuinen kamera kulkee koko ajan mukana!

6/47 | 

Kyllä, tein aika yllättävän päätöksen: ostin pokkarin! ostin Sony RX 100 III -kompaktikameran. Verkkokauppa.comissa oli tosi mukava ja asiantunteva kameramyyjä, jonka kanssa pähkäilimme, että tämä on minulle oikea valinta koska arvostan kameran pientä kokoa ja valovoimaista linssiä, mutta välttämättä minun ei tarvitse päästä vaihtamaan objektiivia, meillä kun on jo kotona yksi järkkäri.
Tässä ostamassani monipuolisessa pokkarissa on 28-70 mm objektiivi, kääntyvä LCD-näyttö ja lisäksi myös etsin, toisin kuin edes monissa minijärkkäreissä sekä sisäänrakennettu wifi, jota voi käyttää kännykän avulla kauko-ohjaimena (aivan kuten tuossa Olympuksen mikrojärkkärissä, jota alun perin himoitsin).
Ostamassani Sonyssa on 20 megapikselin kuvanlaatu, kun vanhassa Canon-järkkärissämme on vain 12 megan.
Pienen kokonsa ansiosta Sony on jo kulkenut tiiviisti mukanani ja olen ehtinyt taltioida monta kaunista näkyä lenkkipolulla, mikä oli tarkoituskin!

15/47 | 

Mukava toukokuu tiedossa! Lapset varmasti tykkäävät hirmuisesti, kun saavat kahdenkeskistä aikaa äidin kanssa!

Ensimmäinen kuva on erityisesti todella kaunis. Melkein käy sääliksi kukkaparkaa, kun on saanut noin hyytävän koristuksen!

16/47 | 

Kivoja kuvia :) Toukokuussa matkaan ystävättären kanssa pikareissulle Tallinnaan ja muuten teenkin sitten opinnäytetyötä. Hyvää toukokuuta!

19/47 | 

Hyviä kuvia uudella kameralla. Paljon on teillä suunnitelmia toukokuulle. Meillä tyttöjen harrastuksest loppuivat toukokuun alkuun, mutta pojalla jalkapallokausi vierähtää oikein kunnolla käyntiin, joten sen osalta ainakin menoa ja meininkiä riittää, toukokuussa ja vielä kesäkuussakin.

24/47 | 

Wow, this is gorgeous photography. I especially like the first photo because of how crisp it is, giving you the ability to see the faintest frost on the leaves and branches.

27/47 | 

Kivoja kuvia! Toukokuu on ihan älyttömän kiireinen...eikä se sinullakaan näyttänyt rauhalliselta :) Kunhan työ ja vapaa-aika pysyy tasapainossa, niin kaikesta selviää! :)

29/47 | 

Kuullostaa tosiaan touhukkaalta toukokuulta. Meillä on tässä kuussa edessä parit koiranäyttelyt ja kuun lopussa esikoinen valmistuu ammattikoulusta, joten pitänee vähän kahvetta tarjoilla mummulle ja papoille, eipä meillä muuta (jäihän siihensiis yksi vapaa viikonloppu), johon itse asiassa olisi kasvattajan järjestämä puuhapäivä koirien kanssa....

30/47 | 

Kaunista, kevään ensimmäisiä kukkijoita. Pihlajassa on jo komeat vihreät lehtialut.
Ulkoleikit ovat jo alökaneet kesäisissä merkeissä. Elämme juuri nyt eloisaa ja vihreätä aikaa.

35/47 | 

Kauniita kuvia. Minulla on mukava toukokuu. Äitienpäivä on perinteinen, samanlainen kuin on ollut jo vuosia eli käydään Hop Lopissa ja ravintolassa syömässä. Käymme Lahdessa kässäkerhon porukalla kevätretkellä. Osallistun vauva/taaperosirkuksen ohjaajakoulutukseen. On koulumme vanhempainyhdistyksen järjestämä Kevätrieha, jossa olen mukana talkoolaisena. Käyn entisen työporukkani kanssa keilaamassa ja ravintolassa syömässä. Osallistun myös mandala-työpajaan. Monet työhöni liittyvät ryhmät loppuvat ja pääsen osittain jo lomatunnelmiin toukokuun loppupuolella. On mindfulness ohjaajakoulutuksen toinen jakso ja kuun lopulla sitten koulujen päättäjäiset, jolloin on viikonloppu, jolle pojat saavat toivoa ohjelmaa. Touhukas ja mukava toukokuu minullakin.

39/47 | 

Onpa paljon kivoja juttuja luvassa!:) Multa on nyt mennyt ohi, mutta ilmeisesti ostit uuden kameran? Hyviä kuvia, ja orvokki ja huurteiset kukan lehdet ovat suosikkini.:)

42/47 | 

Kamera vaikuttaa aika hyvältä! Oletko tyytyväinen? Juu, kiireinen toukokuu täälläkin edessä, monenlaista juttua tulossa, mutta onneksi mukavia sellaisia :)

47/47 | 

Hyvää jälkeä uuden kameran kanssa, onnittelut hankinnasta!

Huh, hengästyttävän täydeltä kuulostaa toukokuusi! Itse vetelen lonkkaa saatuani eilen näyttelytaulut ripustettua seinille.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram