Toukokuu vilisti nopeasti ohi. Vapunaikaan lasten mielestä viimeinen kuukausi koulussa tuntui vielä määrättömän pitkältä, mutta ennen kuin huomattiinkaan, vietettiin jo kevätjuhlaa.

Kuukausi oli touhukas, kuten aavistinkin. Etukäteissuunnitelmista toteutui Hessun ja minun äiti-poika-matka Tukholmaan ja tyttöjen päivä Hipun kanssa Helsingissä. Kuukauteen mahtui myös paljon pihatöitä, nurmikonleikkuustakin olen päässyt nauttimaan jo useamman kerran. Suunnitellut työreissut kotimaahan ja ulkomaille toteutuivat myös. Kesäkaudella pitäisi sitten olla rauhallista duunireissujen suhteen.

Sen sijaan tulevan perheenjäsenemme, koiranpennun, kasvattajaa emme vielä käyneet tapaamassa. Se on edessä juhannuksen jälkeen. Ja puutarhakalusto on edelleen öljyämättä...

Tein Instagramisas julkaisemistani kuvista pienen kollaasin. Osallistun sillä Pienen Linnun kuukausikollaasihaasteeseen. Yllättävän vähän olenkin julkaissut Instassa extra-kuvia, vaikka luulin että julkaisen siellä kuvavirtaa ihan liiankin aktiivisesti. Ehkä tuon kanavan käyttöä on hillinnyt se, että menin myös Pinterestiin (koska en malttanut pysyä poiskaan sieltä.)

©Uraäidin Ruuhkavuodet

Toukokuussa ihaninta on tietenkin luonnon herääminen. Sitä todistimme monta kertaa metsälenkeillä tyttöni kanssa. Yhtenä aamuna löysin lähimetsästä korvasienenkin - vaikka eräs kommentoija Yhdysvalloista varoitti minua Instagramissa, että se ei ole oikea korvasieni vaan vielä tavallistakin vaarallisempi! No, syömättä tuo yksilö jäi joka tapauksessa.

Tyttöjen reissuun mahtui monta hauskaa hetkeä, joista yllättävin oli se, että kenkäni kirjaimellisesti levesivät kesken shoppailun! Ostosten ja kauneudenhoidon jälkeen herkuttelimme myös nepalilaisella ruoalla.

Tuntuu, että tänä keväänä olen ollut aika paljon matkoilla: useamman kerran työmatkalla, Hipun kanssa Lontoossa, Hessun kanssa siellä Tuholmassa ja nyt vielä toukokuun päätteeksi molempien lasten kanssa kylpylässä. Kivaahan reissaaminen on, mutta pisimmän lomapätkäni heinäkuussa taidan kyllä pyhittää vain kotona oleilulle.

Vaan sitä ennen käydään vielä Virossa kesäkuussa. En ole saanut eiliseen postaukseeni vielä kauheasti kaipaamiani matkavinkkejä, mutta laivaliput on nyt 9 päivän eli kahdeksan yön reissua varten varattu.

Minne mennä, mitä jättää välistä? Suunnitelmissa olisi näillä näkymin ainakin Haapsalu, Saarenmaa, Pärnu ja Tartto. Edelleen aprikoimme, ehtisimmekö myös Latvian puolelle Riikaan ja Jurmalaan...

Huhuu, sinä Baltian asiantuntija, mitä suosittelet?

P.S. Muistathan osallistua uusimpaan arvontaani, jossa kolme voittajaa saavat palkinnoiksi poikkeuksellisen satukirjan nimeltä "Kullanhohtoisia unelmia"! Aikaa on 10.6. saakka.

-----
May was a busy and nice month, full of all kinds of activities. We traveled to Stockholm with my son, spent some quality time with my daughter downtown in Helsinki and also celebrated the beginning of the summer holiday in a spa with both kids.
I spent many beautiful moments running in the forest either with my daughter or by myself, wondering the miracles of nature.
In June we will make a 9 days trip to Estonia and after that in July I'm looking forward to being a lot at home, when I'll have three weeks holiday.

How was your May?

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | vlog @Vlogia.

Kommentit (20)

3/20 | 

Kannattaa pohtia asiaa! Itse tykkään Instagramista tosi paljon :) Se ei varsinaisesti vie aikaa kuten blogi koska postaan sinne enimmäkseen kännykkäkuvia "on the go", usein kun olen matkalla johonkin tai tulossa jostain.

6/20 | 

Oi vauhdikasta toukokuuta! Mä myös olen pohtinut, pitäisikö minun kuvineni tutustua vihdoinkin paremmin Instagramin maailmaan. Tuntuu, että näitä mielenkiintoisia some-kanavia on niin paljon, ettei kaikkiin riitä aikakaan!

9/20 | 

Tuo on kyllä hyvä muistaa! Viime kesänä yritimme aina tarkistaa että autoon ei jäänyt mitään näkyville. Silloin ei tapahtunut mitään, mikä ei tarkoita että tällä kertaa kannattaisi olla yhtään huolettomampi.

10/20 | 

Touhukas ja menevä toukokuu teillä ollut :) Parasta toukokuissa on luonnon herääminen ja vihertyminen. Ja tietty se, että kesä on ihan nurkan takana.

15/20 | 

Tuo teidän Viro-Latvia reissu on varmaan todella mielenkiintoinen. Mulla olisi haaveissa toteuttaa se joskus prätkällä, mutta mies on sitä vastaan, on aivan vakuuttunut, että pyörämme keikataan heti, kun eturengas Viron maaperälle osuu ;) Totta ehkä toinen puoli: Kaveri oli matkassa ihan tavallisella, kaupasta ostettavalla prätkällä ja ensimmäisenä yönä vartioidulta parkkipaikalta oli lukitusta pyörän sivulaukusta varastettu kasa vaatteita (!). Mutta hei, tarkoitukseni ei ole pelotella =D, autolla matkustaminen on ihan eri asia :)

16/20 | 

Hieno postaus ja huomaa että olet todella paneutunut sen tekemiseen.
Viron matkaa varten en valitettavasti osaa vihjeitä antaa, sen verran vähän olen siellä käynyt.
Mukavaa kesän alkua! Ja hyvää matkaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram