Viime viikko oli jotenkin sekä lyhyt että pitkä. Täynnä touhua ja keväisiä, aurinkoisia ja tuulisia päiviä. En ehtinyt eilen kirjailemaan tänne blogiin viikon hyvä hetkiä kun oli niin hyvä sää, että olin ulkona nauttimassa niistä :)

Vielä tiistaihin asti ehtii osallistua Scacenger Hunt Sunday -valokuvahaasteeseen, jonka teemat ovat:
1. Makes Me Happy
2. Horizon
3. Favorite Place
4. Bubbles
5. Yellow

Ensimmäisellä kuvalla osallistun myös Valokuvatorstain kuvahaasteeseen ja koko postauksella myös Viikonlopun linkkirinkiin.


Horizon: View next to our house
Horizon - view from next to my house / Uraäidin Ruuhkavuodet

Makes me happy: My family, spring and nature in general
Makes me happy: my family, nature and spring / Uraäidin Ruuhkavuodet
Makes me happy: my family, nature and spring / Uraäidin Ruuhkavuodet

My favorite place: A small pond in the forest near our house
My Favourite Place / Uraäidin Ruuhkavuodet
My daughter in my favourite place / Uraäidin Ruuhkavuodet

Viime viikkoon mahtui aika paljon pihatöitä ja muita mukavia kotihommia, joista olenkin jo raportoinut täällä blogissa: maanantaina ja torstaina leikkasimme nurmikkoa pikkupojan kanssa ja lauantaina pesimme ikkunoita.  Kävin tytön kanssa lenkillä useamman kerran viime viikolla: sekä tiistaina, torstaina että myös perjantaina. Myös tämän takia on ihan parasta, kun lapset kasvavat: jos haluaa parasta lenkkiseuraa, se kannattaa tehdä itse!

Tiistaina heiluttelin lenkin päälle kahvakuulaa kotona, ja perjantaina ja sunnuntaina sain itseni kammettua myös kuntosalille, vaikka ei olisi yhtään huvittanut.

Helatorstaina oli kiva, tuulinen ilma - paras keli pestä ikkunoita ja puhallella saippuakuplia. Lauantaina ja sunnuntaina sain karsittua kaksi vanhaa, villiintynyttä puskaa, mistä olen tosi tyytyväinen! Perjantaina pääsin pulahtamaan vielä kylmään järveenkin, sillä kunnan avantouimareille tarkoitettu lämmin pukukoppi on vastoin odotuksia edelleen rannassa, vaikka luulin että se vietäisiin jo vappuna pois.


Bubbles

Yellow spring flowers

Tällä viikolla on edessä työmatka Köpikseen. Keskiviikkona julkaisen blogissani myös kolmannen vierailijapostauksen sarjassa Miten yhdistää työ ja perhe. Kannattaa tulla kurkkaamaan - nämä vierailijapostaukset ovat toinen toistaan parempia!

-----
During the last week and especially during weekend the weather was so nice that I didn't have a lot of time to mark down the special moments of our everyday life. Instead I experienced them.
With the photos above I participate again in the Scavenger Hunt Sunday photo challenge - the link up is open until Tuesday. With the first photo I also participate in the Finnish Valokuvatorstai photo challenge.
Have a nice new week!

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | vlog @Vlogia.

Kommentit (22)

1/22 | 

Mullakin on ollut tosi kiireistä ja blogit valitettavasti kärsii. Kesällä olisi kiva osallistua näihin valokuvahaasteisiin! Näyttää tosi mielenkiintoisilta :)

2/22 | 

Kauniita luontokuvia! Pitääkin tutustua tarkemmin myös noihin valokuvahaasteisiin. :) Mutta huiui, olet käynyt jo (vai jälleen?) järvessä! Nyt täytyy varmaan todeta hyvin pieneen ääneen, että vesi on useimmiten mulle sopivanlämpöistä vasta heinäkuussa helleaaltojen aikaan. :D

3/22 | 

Voin suositella tuota sunnuntain Scavenger Huntia! Se on hauska haaste, laittaa tutkailemaan maailmaa uusin silmin, kuten moni muukin näistä haasteista =)
Uiminen kylmissä vesissä on myös ihanaa, sitäkin kannattaa kokeilla ;) Olen varma että sen ansiosta mulle ei tullut tänä talvena yhtään flunssaa!

4/22 | 

Kiitos vierailusta ja kommentista!

Lapsuuden kodista tuttua lakia-maisemaa valokuvatorstai-kuvassa. Niinhän sitä sanotaan, että 'lakeuksilla on mukava asua, ku ei silimä pökkää' ^_^

Tuo tämän postin Hunt-haaste olikin kiinnostava. Osallistuin muutama vuosi sitten Monthly Photo Hunttiin, mutta se oli aikamoisen työläs 30 aiheen myötä. Pitääpä katsoa, jos koittaisi tätä itsekin.

8/22 | 

Olipa upeita kuvia ja ihana oli seurata elämääsi taas! Ihana että nykyajan lapsetkin saavat upeita kokemuksia metsän kauneudesta kaikkineen! Sydän oikein rauhhottui kuviasi katsellessa! ♡

9/22 | 

Your photos are so beautiful! I also love nature. Thank you so much for sharing, I really appreciate it. I found you via a kind comment you left on Mersad's blog. Warm greetings from Montreal, Canada. :)

10/22 | 

Ihania kuvia! Luonto on parhaimmillaan, kun kaikkialla vihertää :)
Pihahommat on suorastaan terapeuttisia; kättensä jäljet näkyy heti ja lopputuloksista saa nauttia koko kesän.
Ikkunanpesu täällä edelleen tekemättä. Miten joku kotityö voi tuntua niin vastenmieliseltä :D
Mukavaa loppuviikkoa!

12/22 | 

Thanks :) I'm happy that you like the bubbles. I took the camera so close that the lens got a little wet when the bubble broke into it :/ Oh well, it's still working and guess it's worth it...

13/22 | 

Wonderful rainbow in that first bubble shot and the second bubble in bubble reflection is great and what a huge bubble too. Pretty horizon shot and I like the little pond.

16/22 | 

Many thanks for your kind words :) Nature is such an important source of energy for me, too! I'd love to visit Montreal because it seems to be a true naturelover's destination. I hope I'll get there once...

20/22 | 

Kiitos kommentistasi =) Olen itsekin vasta tämän nykyisen asunnon myötä, vähitellen vuosien varrella oppinut tajuamaan metsän merkityksen. Jännää kuinka ihminen muuttuu. Vielä muutama vuosi sitten pilailin, että sitten eläkkeellä muutamme miehen kanssa Helsinkiin. Nyt ajatus tuntuu tosi kaukaiselta, luonnosta on tullut niin tärkeä asia.

21/22 | 

Kiitos vastavierailusta sinulle =)
Minäkin olen lakeuksien kasvatti, mutta nykyinen asuinpaikka ei sijaitse lakeudella vaan Etelä-Suomessa. Varmaan lapsuuden maisemat vaikuttivat nykyisen kodin valintaan.
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Scavenger Huntia! Se haastaa kivalla tavalla etsimään uudenlaisia kuvauskohteita viikon varrelta, mutta aiheita ei kuitenkaan ole liikaa.

22/22 | 

Kiitos kommentistasi :) Tuo metsälampi on minulle loppumattoman inspiraation lähde! Saas nähdä koska kyllästyn kuvaamaan sitä...
Iso kupla meinasi käydä kohtalokkaaksi uudelle kameralleni, koska kameran pintaan ja linssiin tuli saippualiuosta. Onneksi sain lopulta enimmät kuivattua pois ja ainakin kamera toimii vielä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 42-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 14-vuotias Venla on Kirkkonummen kuntalähettiläs, joka näyttelee, laulaa ja kirjoittaa.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat