Koh Lanta
Koh Lanta
Koh Lanta
Koh Lanta
Koh Lanta
Uudenvuoden aatto on ollut hyvin tavallinen, kuuma lomapäivä täällä Koh Lantalla Silti toivon, että en unohda sitä.

Minä ja lapset heräilimme aamukahdeksalta, mies vielä jatkoi uniaan. Kävin rannalla kävelyllä. Menimme tytön kanssa aamu-uinnille. Uin vähän matkaa, sitten tyttö opetti minua tekemään porekuplia vedenpintaan jaloilla ja käsillä.

Olimme aamupalalla taas viimeisten joukossa kymmenen maissa. Vajaassa parissa viikossa ehtii jo muodostaa omat lomarutiinit: söin aamupalalla samanlaisen annoksen kuin useimpina aamuina: tuoreita hedelmiä, hedelmämehuja, kokin minulle valmistama munakas, teetä ja paahtoleipää appelsiinimarmeladilla.

Rasvoimme lapset kireestä kantapäähän 50-suojakertoimella, sillä oli tulossa kuuma päivä. Kävelin rannalla vesirajassa pitkään, sillä halusin tuntea kuuman auringon ihollani, tankata sitä jo varastoon Suomen talvea varten.

Uimme lasten kanssa altaassa. Teimme kuperkeikkoja, sukeltelimme.  Pikkupoikakin on täällä oppinut hienosti sukeltamaan! Vaikea uskoa, että vielä viime kesänä häntä arastutti pistää pää veden alle.

Luin kirjaa, surffasin vähän netissä. Söimme lounasta hauskassa Thai Cat -rantabaarissa, jonka pöydät olivat pienten majojen sisällä ja pöydän ääressä pystyi makaamaan. Kokeilimme uusia hedelmäpirtelöitä, lempparini ananaksen sijaan tilasin tällä kertaa omenapirtelön. Mies päätyi kookospirtelön sijaan guavaan. Hedelmäpirtelöt ovat yksi parhaista asioista täällä! Tuoreista hedelmistä puristettu vitamiinipommi, joka maksaa vain euron verran... Lounaaksi tilasin papaija-salaattia, joka meinasi korventaa kielen! Yritin sanoa tarjoilijalle "medium spicy" mutta hän ei ilmeisesti ymmärtänyt :P

Lounaan jälkeen torkahdin hetkeksi pöydän ääreen, makuuasennossa kun olin. Sitten otin jalkahieronnan. Mies ja lapset jatkoivat vielä uimista. Illalla hotellilla on uudenvuoden juhlabuffetti ja thai-show. Edellisreissulla se oli lapsille valtava elämys.

Yleensä vältän uudenvuoden lupauksia. Ne on niin helppoa rikkoa heti tammikuussa. Tällä kertaa lupaan kuitenkin muistaa nämä laiskat, kuumat lomapäivät. Palata niihin aina, kun kylmä ja pimeä ahdistaa.

Yritän myös olla vähemmän tunnollinen työntekijä. Lähteä ajoissa töistä kotiin. Opetella vetämään rajani ja sanomaan ei. Asettamaan joka päivän alussa perheen ja oman hyvinvointini etusijalle. Tekemään vain 100-prosenttista urakkaa 130-prosentin sijaan. Lupaan raportoida täällä blogissa, miten onnistun :)

Onnellista uutta vuotta sinulle, blogini lukija! Kiitos, kun piipahdit lukemaan. Erityiskiitos kommenteista ja vertaistuesta! Toivottavasti vuosi 2015 vie sinut lähemmäs sitä, mistä unelmoit.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram