Työssäkäyvän äidin elämä voi olla kuin palapeli: pelkkää aikataulujen sumplimista, jatkuvaa kiirettä ja sinne päin -hoidetttuja asioita. Itsestäni tuntuu usein, että en hoida oikein mitään tonttia kunnolla, en perhettä, töitä, kotia tai omaa hyvinvointiani.
 
Minua pyydettiin jo jonkin aikaa sitten julkaisemaan blogissani vinkkejä liittyen työn ja perheen yhteensovittamiseen. Vaikka itsestäni tuntuu, etten ole oikein onnistunut asiassa, kirjoitin aiheesta muutamia hajanaisia ajatuksia. Postaus on edelleen yksi blogini luetuimmista. Silti aihe jäi vaivaamaan.

Sitten keksin pyytää muita äitejä apuun! Otin yhteyttä muutamaan työssäkäyvään äiti-bloggaajaan ja pyysin heitä vierailemaan blogissani paljastamassa parhaat vinkit, miten yhdistää työ ja perhe niin, että kumpikaan ei kärsi. Sarjan ensimmäinen vierailijapostaus on luvassa ylihuomenna eli keskiviikkona.

 
Pysy siis linjoilla - luvassa uusia, raikkaita näkökulmia ja roimasti vertaistukea!
-----
I've been asked to write about work life balance in my blog. I tried to do that once but wasn't satisfied, because I still feel that I haven't actually succeeded in balancing work and family life.
The topic kept on bothering me. Then I decided to turn to some other working mothers who also have a successful blog and asked them to share their best advise on the subject.
The first guest will visit my blog on Wednesday - stay tuned!
 
Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Blogger | Facebook | Twitter | Instragram | Bloglovin | Blogipolku | vlog @Vlogia.

Kommentit (8)

1/8 | 

Hurjasti tsemppiä täältä - tuo ei ole helppo yhtälö! Muiden tarinoita luettuani on alkanut tuntua, että itselleni työn ja perheen yhteensovittamisenhan pitäisi olla ihan helppoa, kun lapsia on vain kaksi, molemmat ovat jo koululaisia, eikä kumpikaan erityislapsi tms.
Huomenna tulee sarjan toinen vierailijapostaus, käypä lukemassa!

4/8 | 

Näitä kirjoituksia tulen lukemaan suurella mielenkiinnolla. Itse palasin hoitovapaalta töihin viime syksynä, aloittaen tekemällä viisi tuntista päivää. Syksyllä tarkoitus aloittaa täyden päivän tekeminen. Jännittää nyt jo. Meillä bonuksena pari erityislaista, sekä kaupunki joka vähän on sitä mieltä, että erityislasten vanhemmuudesta + työurasta on turha yrittää edes haaveilla.

Anonyymi
5/8 | 

Hei!
Pidin jo sinun postauksestasi, mutta vinkkejä kaivataan lisää �� Itselläni on kolme alle 10v. lasta ja vaativa työ. Kaikki uudet ajatukset jotka helpottavat työ, koulu, tarha ja harrastus rumban pyörittämistä ovat tervetulleita!
Mielenkiinnolla odotan ��
- Piia

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram