Uraäidin Ruuhkavuodet

Voiko nainen olla onnellinen, jos kaapissa on muutama vanha vaate, joiden keski-ikä on vähintään kymmenen vuotta? Voi, ehdottomasti. Minä olen siitä elävä todiste.

Uudenvuoden kunniaksi Uraäidin Ruuhkavuodet

Näissä kuvissa on muutama luottoneuleeni, joissa olen pärjännyt mainiosti alkutalven ajan. Sain punaisen ja sinisen Peter Hahnin twinsetin äidiltäni joskus pari vuotta sitten. Violetin pörröneuleen äiti teetti itselleen joskus kymmenen vuotta sitten, ja minä perin senkin.
Pari vuotta sitten ostin jostain kahdet suorat housut, toiset mustat ja toiset harmaat. Sen sijaan ruskeat tweed-housut kuuluvat housupukuun, josta teen myöhemmin erillisen postauksen. 
Punaisen huivin ostin Lapista matkamuistomyymälästä viime kesänä, sinisen taas viime keväänä joko Lindexin, Seppälän tai Kappahlin alennuskorista. Punaiset korkkarit ovat UFF:lta, mustat kiilakorkokenvät Köpiksestä supermarketista ja mustat nilkkurit todennäköisesti Anttilasta.

Mitäköhän nämä asut kertovat työpukeutumisestani? 

  • Pukeudun edelleen äidin antamiin vaatteisiin, vaikka keski-ikä jo kolkuttelee. (76-vuotias äitini onkin minua huomattavasti tyylikkäämpi.)
  • Käytän töissä tätimäisiä, suoria housuja koska ne ovat niin helppo valinta.
  • En panosta laatuun, vaikka käytän vaatteita pitkään: olen Lindexin, Seppälän ja Kappahlin vakioasiakas. UFF:lle minulla on kanta-asiakaskortti.
  • Kenkiin panostan vielä vähemmän kuin vaatteisiin, jos mahdollista.
Ja hei - näinkin on mahdollista elää!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram