Syyskuu on takana. Vaikka en syysihmisiä olekaan, kuluneesta kuukaudesta jäi hyvä mieli. Jotenkin se oli täynnä tarmoa, monenlaista mukavaa tekemistä mutta ei kuitenkaan liiaksi - vaihteen vuoksi en sortunut aikataulukaaokseen, vaan elämä on pysynyt suunnilleen hallinnassa.

Tein pienen kollaasin Instagramissa julkaisemistani kuvista. Instassa voit seurata minua tunnuksen @ruuhkavuodet takaa. Osallistun tällä kollaasilla Pieni Lintu -blogin kuukausikollaasihaasteeseen.

Olen erityisen iloinen, että keksin viimein syyskuussa aloittaa tuorepuuron valmistamisen. (Siitä piti tulla pysyvä tapa: kokeilin sitä kerran ja hyvää tuli, vaikka en olekaan ehtinyt kokeilla toista kertaa.) Lisäksi karkotin yhden orastavan flunssanpoikasen pulahtamalla pitkästä aikaa järveen - vesi alkaa olla pian avantouimarillekin sopivan viileää...

Lasten harrastukset ovat taas alkaneet - ja harrastuksiin kuskaaminen. Se on toistaiseksi sujunut ylättävän kivutta. Olen jopa hoitanut oman osuuteni kunnialla, enkä esimerkiksi ole unohtanut yhtään harrastusvuoroa! (Tosin tytön ekalle luistelutunnille saavuimme surkean myöhässä, mutta sitä ei lasketa.)

Koiranpentumme alkaa viimein olla suorastaan salonkikelpoinen. Se on nyt oppinut sisäsiistiksi, eikä se enää purekaan niin paljon kuin ennen, koska eläinlääkärin mukaan pennun ylähampaat ovat jo vaihtuneet! Emme ole huomanneet asiaa ollenkaan - koirat kuulemma usein nielevät maitohampaansa.

Viime viikonloppuna juhlimme 40-vuotissynttäreitäni Tallinnassa lähipiirin kesken. Mukavaa oli, vaikka juhla alkoikin hieman noloissa merkeissä. Olin varannut kampaaja-ajan niin, että ehtisin nipin napin ravintolaan ajoissa. Toisin kävi: kampaaja pääsi aloittamaan kanssani puoli tuntia myöhässä.

Halusin raidat, ja siinähän sitten tuhraantui ihan tuhottomasti aikaa! Kun kampaaja oli pessyt hiuksistani värin pois, jouduin sanomaan että hiustenleikkuu on valitettavasti siirrettävä seuraavalle päivälle. Niinpä lähdin viettämään omaa juhlaani pää harakanpesän näköisenä, kolme varttia myöhässä.

Tässä iässä kaikenlaista voi näköjään sattua... Onneksi juhlavieraat suhtautuivat asiaan hyvin ymmärtäväisesti, ja loppujen lopuksi vietimme mukavan illan.

Millainen sinun syyskuusi oli?

---
I created a small collage of the photos which I've published during September in my Instagram account.

September was a lot of fun! I did many nice things and got to enjoy the beautiful autumn weather both in the fields and in the forest with my puppy dog and also in the lake which is soon becoming cold enough to swim...
At the end of the month I celebrated my 40th birthday in Tallinn.
How was your September?

Uräidin Ruuhkavuodet myös / Follow my blog also at:
Facebook | Twitter Instragram | Pinterest | Bloglovin | Blogipolku | Google+

Kommentit (16)

Outi Krimou
2/16 | 

Itseasiassa oli tosi kiva syyskuu, johtui varmasti mahtavista ulkoilukeleistä suurimmaksi osaksi.

Toivotaan, että myös lokakuu sujuu mukavissa merkeissä.

Taina / Mansikkatilan mailla
3/16 | 

Taitaa olla niin, että tuo aurinko armas on saanut meidän kaikkien sydämet sykkimään syyskuulle. Ihanaa, kun ei ole ollut synkkää ja pimeää vielä! Tuossa sun laiturikuvassakin voisi olla ihan kesä! :)

Eilen sun koirakuvaasi Instassa katsellessa oli ihan suru puserossa, sillä työkaverini puolitoistavuotias koira (samaa rotua kuin teidän koira) oli todella surkeassa tilanteessa, haimatulehduksen kourissa. Tämä koira on ollut koulullamme joka viikko viime keväästä lähtien, ja siitä on tullut rakas todella monelle. Tänään oli vointi parempi, ja elämme toivossa, että tuo ihana nappisilmä tepsuttelee käytävillä taas jossain vaiheessa...

paiqo / Pia
4/16 | 

Mukavan kuuloinen syyskuu :) Ja hei - juhlan sankari saa olla myöhässä kampaajassa käynnin vuoksi ;)

Nina
6/16 | 

Ihania tunnelmia ja hetkiä - niin se syyskuuu mennä vilahti ... Kun arjen keskellä hidastaa ja nauttii läheisten kanssa olosta, niin onnen hippuset värittävät koko kuukauden :)

Kaikkea hyvää sinulle, leppoisaa sunnuntaita,

Nina

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa Aino-äiti ja Venla-tytär yrittävät pysyä sovussa itsensä, toistensa ja ympäröivän maailman kanssa. 44-vuotias Aino on joogaopettaja ja viestinnän ammattilainen. 15-vuotias Venla näyttelee, laulaa ja kirjoittaa mielellään.
Hyvinvointia, kauneutta, kasvisruokaa, eettistä kuluttamista, työtä ja haaveita – sitä kaikkea sisältää äidin ja tyttären elämänmakuinen lifestyle-blogi.

Bloggaajiin saat yhteyden tästä. Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015

Kategoriat

Instagram