Vietin koko viikonloppuni ihan täysin, miten se nyt sanotaan, ottamalla helppoa :D Kauhean vaikeaa minulle, ainakin aina ennen ollut. En ole nimittäin koskaan ollut mikään rentoutuja; joka päivä on pitänyt saada aikaiseksi jotakin, mennä ja viipottaa kauheasti. Aina pitänyt olla kauhea suunnitelma, suorittamista suorittamista... Noo okei, sain minä nyt jotakin aikaiseksi tänäkin viikonloppuna. Yksi Liverpool paita tuli tehtyä :DD

Mutta siis aikaisemmin en ole lainkaan pysynyt aloillani. Nykyään olen siinä jo vähän parempi. Ainoa mutta siinä on se, että rauhoittuminenkin on vähän sellainen suorituksen kaltainen... se aika on otettu itselle, se ei tule luonnostaan. En edelleenkään osaisi antaa itselleni anteeksi jos ottaisin vaikka päivällä torkut. Ajan hukkaan heittämistä, vai ihanaa rauhoittumista itselle? Oikeastaan kadehdin hyvää ystävääni, joka päivisin vetäisee parinkin tunnin päiväunet ja ei ole yhtään vihainen itselleen. Päinvastoin!

Mutta, ajattelin nyt kertoa omasta viikonlopun rentoutumisestani tämän verran; kävin parhaan ystäväni kanssa leffassa katsomassa Kaunottaren ja Hirviön (oli muuten ihana ja onnistunut versio), kun olin matkalla leffaan, oikaisin Sokoksen läpi ja törmäsin ihanaan kosmettiikkasarjaan; Organic shop :iin. Tuotteet ovat hyvänlaatuista ja halpaa luonnonkosmetiikkaa. Suosittelen ehdottomasti. Kahmaisin mukaani muutaman purkin, kolmen euron hintaluokkaa kun olivat. Blondi säästämässä jälleen kerran....

Leffan jälkeen menin kotiin, laitoin saunan päälle ja nautin ihan itsekseni omasta seurastani. Kun makasin saunanlauteilla, hengitin syvään ja totesin, tämä on nyt sitä omaa aikaa. Tällaista se sitten on. Kurkkunaamio naamalla ja avokadot päässä. Ei hullumpaa. Oli minulla siis ihan itseksenikin hauska, mutta rauhallinen lauantai-ilta. Seuraavat eivät ole sitä jäkimmäistä, jos kalenteri pitä paikkansa. Olen valmis!

Kuvat: Amanda Aho

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rentoudun itse käsitöiden parissa. Esittelen blogissani itse neulomiani ja virkkaamiani vaatteita ja asusteita. Samalla kerron kuulumisiani; jaan kanssasi omia arjen pikku iloja ja suruja, mitä nyt neuloessa mieleen tulee. Tarkoituksena on kannustaa sinuakin tarttumaan puikkoihin. Ei se niin vaikeaa ole, ja siihen jää totaallisesti koukkuun!

Instagram