Keväällä alkaa hymyilyttää. Aurinko paistaa ja kevään merkit näkyvät, ensimmäiset kukat puskevat vihreyttään kukkapenkissä ja linnut laulavat. Kaivetaan värikkäät kevätvaatteet esiin, unohdetaan harmaat paksut neuleet ja mustat takit. Mutta kuitenkin on myös paljon mietittävää. Kevät on asioiden ruuhka-aikaa. Tuntuu, että kaikki mikä on syksyn ja talven aikana jäänyt rästiin, muistuttaa itsestään keväällä.

Niin. Tekisi tosissaan mieli nauttia näistä kevätpäivistä, mutta kouluhommat painavat päälle. Miksi jätinkään niitä esseitä niin paljon kirjoitettavaksi juuri keväälle? Miksi en tehnyt niitä silloin, kun oli pimeää ja kylmää? Mutta, olen silti kauniista ja lämpimistä kevätpäivistä nauttinutkin. Viikonloppunakaan en nuhrannut ajatustakaan koulutöille.

Monilla on paljon muutakin mietittävää. Kevään yhteishaku on alkanut. Radiosta kuulee koko ajan mainoksia opiselupaikoista. Samoin kesätöistä. Muistan kun itselläni lukion jälkeen oli järkyttävä stressi päällä siitä, saanko mitään kesätöitä tai pääsenkö syksyllä opiskeleman. Koko elämä oli auki... Nyt ei itselläni ole mietittävää kesätöiden tai opiskelupaikan suhteen, mutta muita hommia kyllä riittää. Ilmeisesti koskaan ei voi mikään aika olla stressitöntä. Ihminen taitaa elää pienestä stressistä ja paineesta. Aina pitää olla jokin hoidettava asia mielessä.

Otan siis kevätauringosta voimaa ja pusken vielä viimeiset koulutehtävät ennen töiden alkua. Eikä oteta liikaa stressiä! Kyllä jokainen paikkansa löytää, kesätöissä, opiskelussa ja elämässä yleensä; kunhan antaa vain auringon paistaa ;)

Mukavaa keväsitä viikkoa kaikille lukijoilleni!

Paidan patenttineulepintaan linkki tässä: http://www.garnstudio.com/video.php?id=186&lang=fi

Kannattaa kokeilla omissakin neuleissa. Pelkkiä oikeita silmukoita ja näyttävää pintaa helposti ja nopeasti.

Kiitos ihanista kuvista ja uudesta bannerista jälleen Amandalle ( http://www.amandaaho.com/ )!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rentoudun itse käsitöiden parissa. Esittelen blogissani itse neulomiani ja virkkaamiani vaatteita ja asusteita. Samalla kerron kuulumisiani; jaan kanssasi omia arjen pikku iloja ja suruja, mitä nyt neuloessa mieleen tulee. Tarkoituksena on kannustaa sinuakin tarttumaan puikkoihin. Ei se niin vaikeaa ole, ja siihen jää totaallisesti koukkuun!

Instagram