Sain vaan asennettua langattoman nettiyhteyden valmiiksi -ranskalaisin ohjein. Voin olla ylpeä itsestäni. Tv-boxin asennus vaati yhden lisäkäynnin liikkeessä mutta pienellä avustuksellä senkin asennus onnistui. Mukava taas lukea sähköpostia ja uutisia. 

Ilmat ovat olleet hyviä, noin 15-18 astetta lämmintä ja aurinkoista. Kaupat ovat täynnä suklaapupuja ja munia. Shamppanjatarjouksia on runsaasti kaupoissa. Ostimme tarjouksesta kaksi pulloa shampanjaa hintaan 25 euroa. Ei mitään kuoharia vaan aitoa shampanjaa. Shampanjan kanssa maistui lihakaupasta ostetut karitsankyljykset. Uusi uuni ja hella tulivat koekäytettyä. Hyvin toimivat- pääsiäisateriasta tuli hyvää ja maistuvaa. 

Kaupasta piti ensi töikseni ostaa kaunis kukkakimppu kotoa tuotuun Aalto -maljakkoon.  Ei ollut ihan pääsiäisenkeltaista mutta kaunis kimppu kuitenkin marketista: 10 oksaa ja 8 euroa - ei paha! Pääsiäisaterian kruunasi kauniit pääsiäisleivokset. Kääretortun tapaiseen suklaaseen pohjaan suklaalla koristellut kauniit leivokset; eivät olleet liian makeita vaan kunnon suklaata.

Kommentit (0)

Seuraa 

Keski-ikäisen naisen mietteitä unelmien toteuttamisesta, matkustamisesta ja arkipäivän elämästä. Matkailua Välimeren tuntumassa, ostoksia, kokkailua ja muuta tavallisen naisen elämää.

Teemat