Saimme asennutettua kaappeihin hyllyt. Uusi asunto ja kaapeissa vain liukuovet; ne ei ihan riitä vaatteiden ja tavaroiden säilytykseen. Oli haastavaa saada tilattua kaappeihin hyllyt ja vielä asentaja asentamaan ne paikoilleen. Reilut kolme kuukautta meni tarjousvaiheeseen, kaapin mittaukseen, tavaran tilaamiseen, asennukseen, lisätilaukseen, laskun maksamiseen, loppujen hyllyjen palautukseen. Kaikki ei aivan suju samalla täsmällisyydellä kuin Suomessa mutta nyt tuli vihdoin ja viimein hienot Elfan hyllyt ja hyllykorit kaappeihin. Värinä teräksen harmaa. Ovat tyylikkäät!

Muutama silkkikukka tuli hankittua piristämään sisustusta. Kukaan kun ei ole huolehtimassa elävistä kasveista. Pitäisi perehtyä paremmin kestokasteluruukkuihin ja pitkiä kasteluvälejä kestäviin kasveihin niin sisätiloihin kuin parvekkeellekin. Tämä täytyy ottaa jossain vaiheessa haasteena työn alle.

Parvekekalustomme ei tullut vieläkään perille vaikka myyjä kertoi sen ehtivän. Siirsimme kotimatkaakin päivällä, jotta olisimme paikanpäällä kun toimitus tulisi. Odotin kärsimättömänä klo 10-13 parvekkeella toimitusta, jota ei tullut. Kuljetusliikkeessä oli sattunut jokin sählinki ja toimitustamme ei saatu tuotua ajallaan. Ehkä seuraavalla viikolla? Meidän piti lähteä ajamaan kohti pohjoista, jotta ehtisimme ajoissa laivalle ja kotiin. Lisämaksusta asunnostamme poissa ollessamme huolehtiva henkilö ottaa kalusteet vastaan. Toivottavasti kaikki sujuu ongelmitta. Seuraavalla "mökkireissullamme" näemme kalusteet ja laitamme ne paikoilleen.

Kotoa veimme pari kaunista Ekotuolia ja pienen pöydän. Tuoleissa on tosi mukava istua. Kuvasta unohtuivat kauniit niskatyynyt, jotka kuuluvat tuoleihin. Tuolit ovat tervaleppää ja ne oli melko helppo koota paikan päällä. Ehkä siirrämme nämä pienemmälle parvekkeelle, joka on makuuhuoneemme vieressä.

Kommentit (0)

Seuraa 

Keski-ikäisen naisen mietteitä unelmien toteuttamisesta, matkustamisesta ja arkipäivän elämästä. Matkailua Välimeren tuntumassa, ostoksia, kokkailua ja muuta tavallisen naisen elämää.

Teemat