Tilasin parvekekalusteet netissä. Asiakaspalvelu Saksasta ilmoitti, että tilaamani kalusteet olivat tuhoutuneet kuljetuksessa. Niinpä niin; tietenkin näin voi käydä. Nopeasti uusi tilaus sisään toisen värisenä ja toivomaan, että saamme toimituksen ensi viikolle kun olemme paikan päällä vastaanottamassa toimitusta. Asiakaspalvelun mukava tyttö lupasi laittaa sormensa ristiin ja toivoa, että toimitus ehtii ajoissa perille. Sen näemme ensi viikolla.

Iso kasa tavaraa odottaa huomista auton lastausta ja perjantaina vihdoin pääsemme matkaan. Monta asiaa on vielä hoidettavana. Sanomalehti peruttava pariksi viikoksi, Kukat kasteltava. Viimeiset pyykit pestävä. Jääkaappi tyhjennettävä. Matkaliput ja passit laitettava valmiiksi. Pieni ajatus matkasta hiipii jo vatsan pohjaan; mukava päästä tien päälle ja matkaan. Tosin vanhemmiten istuminen alkaa olla jo pitemmän päälle työstä käyvää puuhaa; levottomat jalat voivat olla joskus tosi kiusalliset. Saatikka sitten levoton olo, joka ei kovinkaan paljon pidä paikallaan olosta. Onneksi kelit ovat suotuisat; lämpötilat plussan puolelle ja aurinkoakin on luvassa.

Tammikuussa Ranskassa käydessämme puistossa kukkivat ihanat orvokit, jotka silloin kuvasin. Yksi lempikukistani.

Kommentit (0)

Seuraa 

Keski-ikäisen naisen mietteitä unelmien toteuttamisesta, matkustamisesta ja arkipäivän elämästä. Matkailua Välimeren tuntumassa, ostoksia, kokkailua ja muuta tavallisen naisen elämää.

Teemat