Viime viikonloppuna järjestettiin (Helsinki Design Week -tapahtuma) Kaapelitehtaalla Design Market tapahtuma. Tapahtuman tarkoituksena on mahdollistaa maahantuojien ja valmistajien varastoihin jääneiden tuotteiden myynti yhden katon alla. Unohtamatta luonnollisesti myös markkinoinnillista arvoa. Tapahtumassa oli mukana myös tahoja jotka eivät välttämättä muuten edes toimi kuluttajakaupassa. Kuten "markkinat" yleensä tapahtuma keräsi paikalle valtavsti yleisöä, aivan tungokseen asti. Tavara vaihtoi vilkkaasti omistajaa ja hyvä niin :-).

Henkilökohtaisena löytönä, ja minulle uutena tuttavuutena, oli Studio Smoo:n pelkisteyt korut. Sanoisin näiden korujen olevan minimalismissaan eleettömän täydellisiä. En voinut ohittaa näitä kauniita hopeisia Tikku -sarjan korvakoruja ja kaulakorua. Olenkin nyt viikon kulkenut nämä asusteenani ja nauttinut, joka hetki, aidosta suomalaisesta muotoilusta ja käsityöstä.

Arjen luksusta, niitä pieniä asioita.

 

Arjen luksusta olisi, ainakin näin kolmen pojan äidin silmin, siisti, kaunis ja harmooninenkin eteinen. Tyylikäs ja toiminnallinen  L1-naulakko by mllmtr yhdistettynä Studion Smoo:n Lippa -hyllyihin olisi toiminnallista kauneutta minun makuuni.

Design week alkaa olla lopuillaan, mutta vielä riittää katseltavaa. Itse suuntaankin vielä viikonlopun aikana L3 Muotoilumakasiiniin, Jätkäsaareen.

Muistakaamme että hyvä muotoilu (Design) helpottaa arkeamme, jokaisena päivänä, ja mahdollistaa myös juhlan tunnelman.

Kommentit (0)

Seuraa 

Erja Taipale on valaistus- ja sisustussuunnittelija. Blogissa kerrotaan valosta ja sisustamisesta niin ammattilaisen, kuin kolmen pojan äidin silmin.

Blogiarkisto

Kategoriat