Joulu on kohta ovella ja on aika avata joulukalenterin ensimäinen luukku.

1. Lampe Gras, N303 seinävalaisin. Hyvin ajanhenkinen loft-mainen, suunniteltu kyllä jo 50-luvulla ja myöhemmin hiukan vain modifioitu. 

Joskus kun selaa ulkolaisia nettisivuja jää harmittamaa että mistä ihmeestä tuollaisen saisi ostettua tai on liian työlästä toteuttaa joku hauska idea itse. Olenkin kerännyt VALO-joulukalenteriini erilaisia valaisimia muodoiltaan, toiminnoiltaan, asennettavuudeltaan, valonlähteeltään, väreiltään, hinnaltaan jne. jne. Kaikkia yhdistää kuitenkin se, että ne on kuluttajan hankittavissa ja annan tarvittaessa lisätietoja. www.tilasi.fi. 

Tarkoitukseni on myös ollut nostaa esiin tuntemattomampia valaisimia ja olenkin jättänyt pois Tolomeot, Lokit, Kranaatit ym. tutut klassikot. Eikä näiden kalenterini valojen ole tarkoitus sopia kaikkiin koteihin tai käyttötarkoitukseen, mutta eivät nämä kuitenkaan ole niitä kaikkein lennokkaimpia. Toivottavasti nautitte näkemästänne ja saatte mahdollisesti uusia ideoita.

Ihanaa joulun odotusta!

Kommentit (2)

Vierailija

Hei, kiva idea joulukalenteri valoista!!
Mukavannäköiset valaisimet. Mahtaako varsi olla liikkuva? Ainakin kuvasta saa sellaisen käsityksen.
Yst. terv.T  (blogi Bridgehill)

Vierailija

Moikka,
Kiitos ihanasta palautteestasi :-). Kyllä valaisimen varsi liikkuu/kääntyy (useammastakin kohdasta). En saa kuvaa tähän vastaukseen liitettyä, mutta laita minulle sähköpostia niin annan lisätietoja :-). erja@tilasi.fi
Yt: Erja

Seuraa 

Erja Taipale on valaistus- ja sisustussuunnittelija. Blogissa kerrotaan valosta ja sisustamisesta niin ammattilaisen, kuin kolmen pojan äidin silmin.

Blogiarkisto

Kategoriat