Kumea höyrylaiva Turson pilli sai messuvieraan ja näytteille asettajat kerääntymään ikkunaan kurkistelemaan mikä niin jylhä ääni oikein on. Kaunis sää ja kaupungin siluettia takana, melko täydellistä siis.

Nyt on kuvien aika, kertokoot ne puolestaan L3 Muotolumakasiinin tunnelmasta, tuotteista, ideoista, kokonaisuudesta.

Helena Karihtalan suunnittelema Nomartin osasto oli kodikkaan lämminhenkinen ja tyylikäs.

 

Muuton tuoteperhe tarjoaa monimuotoisia ratkaisuja mitä erilaisimpiin tarpeisiin ja tiloihin. Tuotteet valmistaa suomalaiset puusepät ja lähes kokonaan kotimaisita tarvikkeista.

 

Käsityön ystävät Ry pitää yllä käsillä tekemisen riemua. Värivalikoima on valtava esillä oli vain 10% koko lankavalikoimasta.

 

Showroom Finlandin ehkä tunnetuin tuote on Pilke valaisin, jonka tuoteperhe vain kasvaa mielestäni myös edukseen.

 

Woodnotes vastaa ihmisten yksilöllisiin tarpeisiin ruutu ja raita mattojen avulla joiden värit ja koot on muokattavissa lähes tarpeen mukaan. Kalassikko tuoliksi muodostunut K-tuoli on saanut verhoilukseen ensimmäistä kertaa villa kankaan -toimii :-).

 

Iittalan osasto oli kuin taideteos, ei oikeastaa messuosasto ollenkaan.

 

VM-Carpetin uutuudet ja uudet mallipalat inspiroivat.

 

Päivien pimentyessä kukat helposti nuokahtavat, ainakin meillä kotona. Vihdoin jotain kaunista helpottamaan huonekasvien pärjäänistä yli pimeän talven.

 

Toivottavasti nautit matkasta läpi L3 Muotoilumakasiinin ja löysit kenties jonkin uuden idean myös kotiisi.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Erja Taipale on valaistus- ja sisustussuunnittelija. Blogissa kerrotaan valosta ja sisustamisesta niin ammattilaisen, kuin kolmen pojan äidin silmin.

Blogiarkisto

Kategoriat