Mille tuntuisi jos napsauttaessasi vessan valot päälle alkaisi soida musiikki ja seinään heijastusii kuva jostain hyvin ikonisesta leffakohtauksesta ... niinpä todella mageeta ja epätodellista...

Eilinen iltapäivä asiakkaan luona lähenteli jo jotain mitä ei oikein voisi työksi kutsua. Oli ihana käydä läpi asiakkaan kerälilyn kohteita eli Star Wars tuotteita. Figurit, mukit, kortit -uusia ja vanhoja ja niin hienoja kaikki. Itsekin pidän Star Warsista, myönnän, mutta ehkä aavistuksen hillitymmin, samalla ymmrrän että tämä on jotain suurempaa hänelle. Sain myös kutsun vessan avajaisiin :-), maltan tuskin odottaa syksyä kun juhlat järjestetään. Olen ylpeä asiakkaastani, joka siis ei ole kakskymppinen pojan hupakko vaan aikuinen nainen, sillä harva heittäytyy täysillä ja tekee kodistaan (tässä tapauksessa kodin osasta) antaumuksella oman näköisensä. Senkin uhalla että mahdollinen seuraava kodin osataja ei kyseisiä juttuja arvosta lainkaan niin korkealle.

Tämän päivän sanoma on: tee kodistasi aidosti näköisesi ja uskalla heittäytyä. Käytä värejä jos niistä tykkäät. Tee ei aina niin funktionaalisia ratkaisuja, jos ne tuovat sinulle iloa ja vaikka joskus kyllästyisit on se parempi vaihtoehto kuin olla kokoajan tilassa joka on "plaah", olethan nauttinut moniverroin edes lyhyen ajan.

Kommentit (1)

Arja - Kodin Kuvalehti
Liittynyt12.8.2014

Olet oikeassa! On hienoa, jos tajuaa, mikä itseä ilahduttaa ja virkistää, ja sitten vielä sen kotonaan toteuttaa. Laitan tämän tekstisi jakoon KK:n Facebook-kavereille, jos joku muukin vaikka inspiroituisi tähän, mihin tapaamasi henkilö!

Seuraa 

Erja Taipale on valaistus- ja sisustussuunnittelija. Blogissa kerrotaan valosta ja sisustamisesta niin ammattilaisen, kuin kolmen pojan äidin silmin.

Blogiarkisto

Kategoriat