Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Lääkärikeskus Aava: Yksin ei synny mitään merkittävää.

Viime viikkojen aikana on tullut taas moneen kertaan huomattua, miten vaikeata ja tuskaista liikkumaan lähteminen on. Joka kerta täytyy käydä isompi tai pienempi motivointikeskustelu itsensä kanssa. Olen jo oppinut oikeanlaisen suostuttelun kaavan. Jotenkin se kuva minusta lavalla lokakuussa pistää liikettä kipeisiinkin niveliin. Odotan edelleen kuumeisesti milloin liikunnasta tulee itsestäänselvyys. Samanlainen kuin hampaiden pesusta tai suihkussa käyminen. Mitenkähän paljon siihen tarvitaan toistoja, vai tapahtuuko se minulle koskaan?

Kun viikon alussa sovin ystäväni kanssa tietyt vesijuoksupäivät, niin niistä tulee myös pidettyä kiinni. Kynnys peruuttaa on todella korkea. Kaverin kanssa on muutenkin kivempaa. Ollaan moneen kertaan oltu onnellisia siitä miten hieno halli meillä on käytettävissä ihan muutamalla eurolla. Yksi aamu oli huippua, kun vedeltiin ihan kaksistaan vesijuoksuväylällä ja aurinko paistoi ikkunoista luoden harhan kesästä. Viime viikolla pyysimme meitä rahastanutta neitiä kehumaan meitä aina kun tulemme paikalle. Hän oli heti mukana. Vanha viisaus siitä, ettei mitään todella merkityksellistä synny yksin, pätee tähänkin hommaan.

Maxi ulkoiluttaa minua. 

Meidän Maxi koira on myös sellainen, jolle ei voi sanoa ei. Vaikka lauantai- ja sunnuntaiaamut olisi ihana nukkua pitkään ja venytellä sängyssä, on pakko laittaa tossua toisen eteen. Ihanien  nappisilmien tuijotus ja kostea kuono poskea vasten varmistavat, että lenkki tulee tehtyä.

 

Johannes, Jessica ja Hanna. 

Viime viikolla treffasimme koko Herääminen-tanssiryhmän kanssa. Oli mukava nähdä kaikkia ja jutella kevään aikatauluista. Kesäkuun ensimmäisellä viikolla harjoitellaan koko viikko, ja silloin esitys varmaankin saa rakenteen ja muodon. Odotan sitä kovasti.

Ihana tanssija Maria Saivosalmi on lupautunut mukaan esitykseen.

Ihana Aino ja sen äiti. 

Tällä viikolla meillä on myös tuotantokokous, jossa käydään läpi esityksen aikataulut ja vastuut. Juuri nyt tuntuu siltä, että aika menee liian nopeasti.

Ota kaveria kädestä ja lähtekää yhdessä liikkumaan -siitä tulee hyvä mieli. Ensi viikkoon!

Kommentit (1)

Seuraa 

KAUPALLINEN BLOGI Täytän lokakuussa 50 vuotta ja toteutan nuoruuden unelmani: nousen lavalle tanssijana. Koreografiasta vastaa Hanna Brotherus. Hyvinvointiani ja tätä blogia tukeeLääkärikeskus Aava. Tässä blogissa kerron matkasta kohti parrasvaloja. Tervetuloa mukaan!