Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Lääkärikeskus Aava

Tanssijan sielu ja keho kadoksissa

Nyt on takana viikon intensiiviset treenit Kallion lukion salissa. Harjoittelimme tanssia joka päivä noin kolme tuntia. Tanssiteos Heräämisen isokuva on kunnossa, ja kaikki vaikuttavat hyvinkin tyytyväisiltä tulokseen. Vielä se on raakile, mutta uskon, että siitä tulee juuri sellainen kuin pitääkin.  

Näiden ihanien ammattilaisten kanssa kaikki tuntuu mahdolliselta. 

Olin aivan poikki perjantaisen harjoituksen jälkeen. Niin henkisesti kuin fyysisestikin Keski-ikäinen kehoni joutui koville, samoin olematon taiteellinen ilmaisuni. Olen viikon aikana monet kerrat joutunut oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Ei ole kiva huomata, miten surkea sitä on.  Tiedättekö sen tunteen, kun ymmärtää kaiken mitä joku sanoo, muttei pysty välittämään ymmärtämäänsä viestiä niille lihaksille ja hermostoihin, joiden pitäisi toimittaa pyydettyä asiaa? Sitä tuntee itsensä ihan pöllöksi kun tahto ei siirry laadukkaaksi toiminnaksi.

 

Viikonloppu lepoa sielun maisemassa Punkaharjulla. 

Tuntuu, että minulla on vielä joku lukko päällä. En pysty läheskään aina löytämään Hanna Brotheruksen esittämää tilaa itsestäni. Välillä, kun onnistun, se tuntuu tosi hyvälle. Kaikki on minussa ja toivon ,että tämän projektin aikana opin luottamaan siihen.

Alan myös pikkuhiljaa ymmärtää, että minussa ei välttämättä asukkaan pieni tanssija.

Uskomaton nuorimies tuo Johannes Brotherus.

Herääminen tulee tanssin lisäksi pitämään sisällään minun puheeni ja tanssijoiden laulaman laulun. Ensin laulu kuulosti pelottavalta ja vaikealta, mutta nyt kun olemme harjoitelleet sitä muutaman kerran sekin tuntuu hyvältä.  Hanna on tehnyt sanat lauluun, joka siis perustuu minun hänelle kertomiini ajatuksiin ja puheisiin. Johannes sävelsi sen.

Tuntumaa hakemassa salilla. 

Polvi aloitti taas kipuilun heti ekan harjoitussession jälkeen. En välittänyt, vedin kivun läpi. Menen perjantaina tapaamaan polvi spesialisti Panu Hirvosta Aavaan, katsotaan sitten mikä on tuomio. Puukkoa sille ei näytetä, ennen kuin tämä projekti on ohi.  

Ensi viikkoon!

Kommentit (0)

Seuraa 

KAUPALLINEN BLOGI Täytän lokakuussa 50 vuotta ja toteutan nuoruuden unelmani: nousen lavalle tanssijana. Koreografiasta vastaa Hanna Brotherus. Hyvinvointiani ja tätä blogia tukeeLääkärikeskus Aava. Tässä blogissa kerron matkasta kohti parrasvaloja. Tervetuloa mukaan!