Fuengirola.

Olin lomalla Aurinkorannikolla. Asemapaikkanana oli Fuengirola, mutta viikon ajan tuli koluttua rantaviivaa niin eteen kuin taaksepäin. Espanjassakin on nyt talvi, sisämaassa ihan lumen kera. Rannikolla oli tuulista, mutta aurinkoista. Lunta näki ehkä vuorten huipuilla, saattoivat ne olla pilviäkin. Tähän asiaan en varmuutta saanut, vaikka yhden iltapäivän istuin rannalla tuijottaen vuoria ja merta.

Lomaviikko oli oikein onnistunut ja kuten lomalla on yleensä tapana; tuli tarpeeseen. Matkalaukut ne vasta loman tarpeessa olivatkin, kun päättivät jäädä Ranskaan jatkamaan lomaa ja kotiutuivat vasta viikon meidän jälkeen. Toinen laukuista, (mieheni laukku) oli viettänyt omaa lomaansa kosteissa merkeissä,  tuliaisviskipullo oli rikki kotiin tullessa.. Toivotaan ettei pienet viskit ole pilanneet laukkupariskunnan Ranskan lomaa.

Kotona olen tietenkin palannut lomamuisteloihin jo monta kertaa kuvien kera. Tässä yksi minun lemppareistani.

En saanut silmiäni irti tien varsilla kasvavista appelsiini- ja mandariinipuista. Minne päin vain lähti kävelemään, näitä ihanuuksia riitti! Kotona oli tietenkin rankattava lomaa, mikä oli parasta? Aurinko ehdoton ykkönen tietysti. Meri, vuoret ja nämä hedelmäpuut heti kakkosena. Eli luonto

Mikä on kotona ollessa parasta? Aurinko, silloin harvoin, kun hän sallii paistaa. Kakkosena Etelä-Konneveden jylhät maisemat, korkeat mäet ja isot vesistöt. Syksy on parasta, koska lenkkipolun varrelta voi kerätä sienet ja marjat. Savolaisittain: Luontopa hyvinnii.

Ei ole turha klisee sanoa, että joskus pitää matkustaa kauas, jotta näkee lähelle. Eilen oli se päivä, kun aurinko salli näyttäytyä. Pakkohan sitä ihmettä oli lähteä ulos kahtomaan. 

Pupun jäljet hangella oli ehdottomasti plussaa. Tuli hyvä mieli.

Rakkain lomaterveisin: Miia

 

Simpukka

Pohjalla,
loputon hiekka-aavikko,
minne mä meen?

Kurkistaa,
yksittäinen laine heilauttaa,
paikoilleen kuitenkin jään.

Tyyntyy,
mustat pilvet nousee jo kaukaa,
tiedän, nyt mennään.

Mustaa, tempoo, salamoi.

Uusi aamu, aurinko, kirkkaus.

Sut poimitaan pehmeään käteen,
oot maailman kaunein aarre.

Simpukkani. 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Voimarunoja kuvien kera. Pyrkimys pysähtyä ihan vain hengittelemään ja katsomaan ympärille avoimin mielin, nähdä elämän kauneus. Kannustaa luottamaan itseensä ja omiin kykyihin, tekemään unelmista totta <3

Hae blogista

Instagram