Maalla vs. kaupungissa

Jyväskylässä satoi eilen vettä. Ensimmäistä kertaa niinkun sataa oikeesti vettä, ihan maahan asti. Kesän kokopäiväsateet taitaa olla nollassa. Tai tunninkin mittaiset sateet taitaa olla nollassa... Nyt alkaa näyttää ja tuntua siltä, että syksy on saapunut kaupunkiin. 

Ihmettelin aamulenkillä, että mikä tässä hommassa on niin hankalan tuntuista. Ei tuntunut sujuvan millään. Koira oli koko ajan jotenkin omituisessa kulmassa vasempaan käteeni katsoen, jossa pidin pinkkiä flexiä. Siinä vaiheessa heräsin unenpöpperöstä, kun Lumi otti kakka-asennon keskellä tietä. Mitämitä?! Ethän sä nyt siihen kakkaa!

Luimistellen matka jatkui ja Lumi jatkoi köpöttelyä asfaltilla, mahdollisimman keskellä jalkakäytävää. Aivan! Siksi tämä tuntuu nyt niin omituiselta, kun koira köpsii kuin Euroopan omistaja. Mikä juttu?? Saatiin ihan tovi köpötellä, kun neiti jäkisti sitä kakkaa, että en sitten tee ollenkaan! Lopulta pitkän ja perusteellisen harkinnan jälkeen neiti sai toimitettua tarpeet pöpelikköön, varmasti ajatellen ettei täältä muuten pääse ikinä pois. Matka jatkui jälleen mahdollisimman keskellä kulkuväylää.

Meidän, ilmeisen nopeasti, kaupunkilaistunut maalaislumppu, tottelee hyvällä onnella myös nimeä Lumi, ei halunnut kastella tassujaan märässä ruohikossa! Aiemmin oli aivan sama oliko märkä vai kuivaa, kun musta hännänpää vain näkyi välillä metästä mättäitten välistä, kun neiti painoi menemään. Ilmeisesti vesipossua ärsytti synkässä syyskuun aamussa myös ylhäältä päin tuleva vesi, vaikka järvessä, tai ojassa, voi aivan hyvin viettää koko päivän.

Yleensä aamulenkki menee verkkaisesti, kun joka ikinen ruohonkorsi pitää nuuhkia yön jäljiltä. Viiden metrin flexissä ei meinaa välillä pituus riittää, kun neidin harjaantunut kirsu saa aina vaan uusia pissasignaaleja syvemmältä tienvarsiruohikosta. Nyt ei paljon jääty haistelemaan. Kuvaa en tilanteesta valitettavasti saanut, kun toisessa kädessä oli sontikka ja toisessa flexi. Kuvassa olisi ollut hyvin märkä ja hyvin v####untuneen näköinen koiraotus. Syksy ei välttämättä ole kaikille parasta aikaa.  Hyvää ja märkää syksyä Keski-Suomesta ☔🐾

Rakkain terveisin Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa Lumi ja Hänen palveluskuntansa 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Voimarunoja kuvien kera. Pyrkimys pysähtyä ihan vain hengittelemään ja katsomaan ympärille avoimin mielin, nähdä elämän kauneus. Kannustaa luottamaan itseensä ja omiin kykyihin, tekemään unelmista totta <3

Hae blogista

Instagram