Nyt on kuulkaas taas se aika vuodesta. Luonto tarjoaa parastaan ja harmillisen moni kävelee ohi pysähtymättä. Jos eräjormailu ei oo sun juttu, niin torit ja kaupat on myös pullollaan näitä luonnon jalokiviä 💎 Viikko sitten polvi sanoi poks ja se rajoittaa timanttien metsästystä, mutta viime viikolla löysin jo kourallisen pieniä safiireja. Ihanaa ja voimauttavaa uutta viikkoa Sulle!

Metsänjalokivet

Iltaisin
voit nähdä
säkenöivimmät rubiinit
tuosta männystä vasemmalla

Yötaivasta vasten
sinisimmät safiirit
liian moni ohittaa

Aamukasteessa
sen koivun ja kuusen välissä

hieraise uudelleen

kyllä

kultahippusia olivat

Sulle kaunista huomenta
aamutuuli kuiskaa.

 

Kesä on varmasti monelle aikaa, jolloin tulee reissailtua ja nähtyä ja koettua paljon uutta. Itse olin "lomalla" kesän alussa 2 viikkoa kun muutimme maalta kaupunkiin. Aika paljon on tullut nähtyä ja koettua uudessa kotikaupungissa tänä kesänä niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Olen pyrkinyt ulkoistamaan illat töiden jälkeen ja olemme kolunneet retkipaikkoja, rantoja ja tavanneet paljon ystäviä. Luulen, että jos olisin ollut lomalla, en olisi touhunnut läheskään näin paljon täällä kaupungissa. Heinäkuussa on hyvä tutustua kaupunkiin, kun kaikki lomalaiset pakenevat maalle tai reissuun. Ihanaa kesää Sulle, missä sitä vietätkin. Pitkästä aikaa onkin ollut lämmin ja aurinkoinen kesä. Juuri sellainen, kuin ne aina lapsena oli.

Rajatapaus

paljaat jalat
haluun tuntee maan
upottaa varpaat hiekkaan

tuntee jotain pysyvää

tää on vieras maa
ennen niin tuttu
nyt tuntematon

uusin silmin
haparoivin askelin
mietin kuka mä oon

luulin esitys jo menee
sit esirippu pois vetästiin
ja maailma uus edessäni on

astun kylmään veteen ja tiedän
tuhannet mahdollisuudet
odottavat minua

 

Kiitos taas Big Wheels-harrasteajoneuvotapahtuma. Tänäkin vuonna tapahtuma keräsi, sateen uhkasta huolimatta, Pieksämäelle kaupungintalon rantaan yli tuhat harrasteajoneuvoa ja tuhansia ihmisiä. Sadepilvet kuitenkin kiersivät tapahtuman lähes kokonaan ja ukkosesta ei ollut tietoakaan. "Letkaa" eli autojen yhteistä cruisingia oli iltapäivällä katsomassa tienvarsilla mitä uskomattomampia kokoonpanoja. Kadun varrelle oli pystytetty mm. 50-luvun henkinen kampaamo ja toinen poppoo oli  roudannut paikalle paljun kuumana ja juomat kylminä! Aivan mahtavaa heittäytymistä!  Kuvassa menopelimme, vuoden 1969 Triumph Heralde <3 Ensi vuonna taas kellohame heilahtaa! 

 

9.7.2018

Tänään on pientä kulkijaa mietityttänyt, mitä voin itse tehdä oman hyvinvointini eteen. Olen onnekas, minulla on vapaus mennä ulos! Tänään söin työpäivän päälle päivälliseni puistossa piknikin merkeissä. Kuva on vanha, parin vuoden takaa, mutta saaressa paistettu makkara kalareissun yhteydessä, on parhainta makkaraa, jota olen syönyt. Rakkaat ihmiset, menkää ulos, menkää piknikille, tehkää lomajuttuja ihan tavallisena maanantaina töiden jälkeen!

-Maanantai-

Viltin pehmeä nukka
vasten paljaita reisiäin

Valkoinen pilven nurkka
näkökentässäin

Soran rapinaa kuulen viereltäin.

Askeleet kiihtyy
kiirehtäin

mulla kotiin hoppua ei, 
siellä tavallinen maanantai
kotiaskarein.

Silmät suljen
tähän hetkeen vajoten.

 

Ja kesälläkin on hyvä muistaa: 

 Lomalla ei pitäisi olla päätarkoitus nähdä ja kokea koko maailma parissa viikossa vaan nauttia hetkistä ja kiireettömyydestä. Töissä monet meistä tuuraavat omien töiden lisäksi lomailevia työkavereita. Armollisuutta! On lupa olla vain yksi ihminen. On lupa sanoa, minua on yksi, teen silti parhaani. Viime kesänä juuri tähän aikaan romahdin. Yritin niin kovasti olla kolme ihmistä yhdessä Miiassa. Halusin näyttää että minä kyllä pystyn, minä olen hyvä. Olisin ollut riittävän hyvä ihan vain omana itsenäni. Usein pahin piiskuri löytyy peilistä. Sanothan sille tyypille, että sinä olet hyvä. Sinä olet riittävä. Sinä olet upea ja kaunis ihminen. Minä pidän sinusta huolta ❤️ Rauhaa ja Rakkautta just Sulle Ihana! ❤️

Ihanaa kesää kaikille <3 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Voimarunoja kuvien kera. Pyrkimys pysähtyä ihan vain hengittelemään ja katsomaan ympärille avoimin mielin, nähdä elämän kauneus. Kannustaa luottamaan itseensä ja omiin kykyihin, tekemään unelmista totta <3

Hae blogista

Instagram