Kirjoitukset avainsanalla mietiskelyä

Aina ennen joulua se iskee. Tauti. Mahatauti, oksennustauti, räkätauti,-tauti.. Näitähän riittää. Joka kerta kuulee myös samat päivittelyt: -" Sitä on nyt liikkeellä."  Iskipä mikä tahansa tauti, minä tahansa vuodenaikana, sitä tuntuu olevan aina liikkeellä jossain päin. Ainakin meilläpäin. 

Nyt iski oksennustauti. Pitäisi askarrella ja leipoa ja hankkia joululahjoja ja pikkujoululahjoja ja pitäisi. Pysähdyin miettimään, mitä kaikkea oikeasti pitää? Ei vain jouluna vaan yleensä elämässä. Syntyä ja kuolla. Mutta mitä siinä välissä?

"Pitää" niin paljon erinäisiä asioita, että oleellinen unohtuu helposti. Eläminen. Elämisestä tulee olemista. "Minä olen nyt täällä ja teen mitä minun pitää."

Havahduin. Minun pitää elää. Minun pitää tehdä unelmistani totta. Minun pitää pitää itsestäni huolta. Minun pitää elää koko elämäni itseni seurassa. Millaisen seuralaisen kanssa haluaisin viettää loppuelämäni?

Sitten takaisin yökkimään. Sitäkin pitää, kun on oksennustauti. Sitä on nyt liikkeellä. 

 

-Yksisarvinen-

Alla pehmeä pohja,

tukeva kuitenkin. 

Hän takajaloillaan seisoo, tarkkailee.

Valmiina matkaan!

Jonakin päivänä hän ponnistaa,

siivet kantaa <3 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Voimarunoja kuvien kera. Pyrkimys pysähtyä ihan vain hengittelemään ja katsomaan ympärille avoimin mielin, nähdä elämän kauneus. Kannustaa luottamaan itseensä ja omiin kykyihin, tekemään unelmista totta <3

Instagram