Syksyn sävyjä

Yllä olevassa runossa ollaan vielä elokuun lopun tunnelmissa. Silmiä räpäytin kerran ja nyt onkin jo lokakuu! Minne katosi syyskuu? 

Syyskuusta olin suurimman osan kovassa flunssassa ja sen selättämisestä juttua edellisessä blogissa "Punaisen sarvikuonon tapaus". Mummon konstit parhaat myös epämieluisien vieraiden häätämiseksi. 

Lokakuun alkupuolella mieli ja luonto alkavat valmistautua talveen. Luonto antaa meille nyt parastaan, väriloistoa ja kuulaita aamuja hämärtyvään syksyyn. Metsässä koiran kanssa rymytessä voin helposti kuvitella pienen metsän väen syyspuuhissaan valmistautumassa talveen. 

​​​​

Syksyn edetessä olen myös huomannut ihmisten maailmassa tohinaa. Kun valon vähentyessä ja päivien lyhentyessä ihmiskeho tarvitsisi lepoa ja hidastamista, vauhti saattaakin vain kiihtyä. Syksyllä monilla meistä on monta rautaa tulessa, uusia harrastuksia, lasten uusia harrastuksia ja sitä talveen valmistautumista mm. vaatesouvin parissa.

Mitkä kamppeet menevät odottamaan ensi kesää, mistä voisin mahdollisesti luopua, missä ihmeessä kaikki ulkoiluhousut on, kun varmasti yhteen säkkiin kaikki keväällä pakattiin. 

Läsnäolon tärkeys tässä hetkessä. Tämän tärkeän neuvon yritän muistaa arjessa vähintään iltaisin teekupin äärellä. Käperryn sohvalle ja sytytän kynttilän. Rauhoitun päivän touhuista ja hengittelen hetken. Kiitän tästä päivästä ja mietin mikä onnistui, mikä oli hyvää tässä päivässä. 

Syksy on onneksi ollut muutakin kuin flunssan kanssa painimista. Ihania kohtaamisia ja keskusteluja läheisten ja tuntemattomien kanssa. Erityisen ihana ja voimauttava päivä oli kirjailijavierailuni kirjakaupassa pienellä paikkakunnalla. Pysähdyin kohtaamaan ja kuuntelemaan. Teki hyvää sielulle <3 

Kirjailijavierailuun liittyen lisää materiaalia Facebookissa sivulla Viikonvoimaruno ja Instassa @miianrunot.

Voimaa syksyysi ja muista hengitellä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Voimarunoja kuvien kera. Pyrkimys pysähtyä ihan vain hengittelemään ja katsomaan ympärille avoimin mielin, nähdä elämän kauneus. Kannustaa luottamaan itseensä ja omiin kykyihin, tekemään unelmista totta <3

Hae blogista

Instagram