Nämä kengät on aikanaan löydetty Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta mutta ennen kuin pääsin niitä mitenkään tuunailemaan, tyttäreni nappasi ne omaan käyttöönsä. Nyt lauantaina sain kengät takaisin ja pääsin suunnittelemaan niihin niitä koristeita, joita alunperin oli tarkoitus. Hyvä asia tässä oli se, että nyt sai ajatus rauhassa muhia ja lopputulos juuri sellainen mikä pitääkin. Halusin tehdä irroitettavat koristeet ihan siitä syystä, että voin tehdä muutamat erilaiset ja tarpeen vaatiessa aina vaihtaa toisiin koristeisiin, näin minulla on monta kenkää samoissa kengissä.

 

Näitä koristeita ei ole vaikea toteuttaa ja ei haittaa vaikka kaikki materiaali ei ole samanlaista, minulla esimerkiksi pitsiosa on erilainen, kun ei ollut samaa enää olemassa laatikoissa. Valitsin mieluiten pätkiä kuin pitkiä leikkaamattomia pitsejä. Mokkahapsut tein itse vanhasta mokkahameesta, koristenauha on myös pätkä, jota ei ole tullut käytettyä mihinkään, sisustuksessa käytettävää koristehapsunauhaa laitoin myös lisäksi, jotta tulee vähän volyymia. Kierrätyskeskuksesta olen joskus ostanut Näprän osastolta nuo hauskat koristeet. Samoja koristeita olen ennenkin käyttänyt kenkien muokkaamisessa. Näihin ripsuttimiin voi aina laittaa mitä sattuu kaapissa olemaan, aina tulee omansalaisia kenkiä.

 

Mukavaa päivää!

Kommentit (0)

Seuraa 

Minun matkani kierrätyksen erikoiseen maailmaan. Mitä kaikkea voikaan tehdä vanhasta vaatteesta, miten sen kuluneemmankin paidan voi hyödyntää. Millaisia kierrätyslahjoja voi tehdä. Mukaan mahtuu myös hävikkiruokaa ja ilmaistapahtumia. Toki myös matkoja ja elämyksiä.

Teemat