Näin selviät kauppareissusta miehen kanssa

Lukittu
Kuva: <span class="photographer">Istockphoto</span>

Viisi helppoa keinoa tehdä shoppailusta sujuvaa, vaikka otat puolison mukaan.Lue koko juttu

Näin selviät kauppareissusta miehen kanssa

Kommentit (7)

SakuNaku

Eivätkö nämä mukahupaisat sukupuolten eroja korostavat höpöjutut ala jo olemaan aika kivikautisia :S Näitä on monessa lehdessä vähän väliä samalla kaavalla ja osoittavat kyllä aika surullisesti sen kuinka vähän toimittajat jaksavat oikeita juttuja, tai edes kunnianhimoisia huumorijuttuja, kirjoittaa.

irene_n

Mikä mahtaa olla se "erityistilanne", jossa on täysin välttämätöntä mennä ostoksille keski-ikäisen, kaikkia kauppoja intohimoisesti vihaavan miehen kanssa? Voi voi, eikö sitä miestä uskalla jättää yksin kotiin? Tai vaikka sitoa kaupan ulkopuolelle odottamaan?

Tämä artikkeli on mukahauska ja törkeästi miehiä aliarvioiva. Ei tällaista enää tällä vuosituhannella, kiitos.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kiitos kommenteista, SakuNaku ja irene_n! Olen samaa mieltä siitä, että näiden juttujen ajan toivoisi jo olevan ohi. Hyvä jos niin on! Oma elämäni on ilmeisesti huono vitsi.

irene_n, erityistilanne toteutui viimeksi lomalla Yhdysvalloissa, kun ajoimme yhdestä kaupungista toiseen ja pysähdyimme matkalla outlet-myymäläalueelle keskellä ei-mitään. Siellä ei ollut kuin kahvila, jossa musiikki soi niin kovaa että korviin sattui, eikä puoliso jaksanut autossakaan loputtomiin istua. 

Huippukommentoija

MVNT!

Yrittäkää nyt edes, vai onko tämä jokin kuolevan julkaisun viimeinen oljenkorsi julkaista tälläistä paskaa?

VMP&FTL

Kirjoittajan oma elämä ja siihen perustuva maailmankuva -kuten hän itsekin epäilee- on huono vitsi. Huonossa vitsissä ei olisi mitään väärää ellei se olisi samalla äärettömän kulunut vitsi. Epäilen että laadukkaampiakin journalisteja löytyisi kortistosta.

irene_n

"irene_n, erityistilanne toteutui viimeksi lomalla Yhdysvalloissa, kun ajoimme yhdestä kaupungista toiseen ja pysähdyimme matkalla outlet-myymäläalueelle keskellä ei-mitään. Siellä ei ollut kuin kahvila, jossa musiikki soi niin kovaa että korviin sattui, eikä puoliso jaksanut autossakaan loputtomiin istua. "

Auttoivatko neuvot tässä erityistilanteessa?

Jos itse olisin seurueessa, jossa joku muu haluaisi shoppailla ja minä en, niin ihan varmasti keksisin tekemistä omin neuvoin sen sijaan, että menisin kauppaan kitisemään. En usko miesten olevan sen tyhmempiä. Tosin odottaisin jonkinlaista kohtuullisuutta kaupassa vietettävästä ajasta, jos kerran yhteisellä matkalla ollaan ja pakotettuna pysymään yhdessä.

Juttuhan on siis varsin hauskasti ja hyvin kirjoitettu, jos unohtaa sen antaman kuvan (keski-ikäisistä, kauppoja vihaavista) miehistä lasten kaltaisina olentoina. Mutta mitä hyötyä tällaisen aikansa eläneen stereotypian tekohengityksestä on, kenellekään?

Vierailija

Varmaan turha jatkaa tätä keskustelua, koska huono huumori ei selittelemällä parane. Haluan kuitenkin todeta, että rakastan ja arvostan kovasti puolisoani enkä pidä häntä sen lapsellisempana kuin itseäni. Hänen huono puolensa on voimakas shoppailukielteisyys, mille yhdessä naureskelemme tämän jutun hengessä. (Minussa taas on on monia muita huonoja puolia, joita olen valottanut eri jutuissa ennen ja todennäköisesti tämän jälkeenkin.) 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat