Lukijan kirje: Käly levittää väärää tietoa

Lukittu

Käly olettaa asioita ja kertoo niitä suvulle totena. Kaikissa tapauksissa veljen vaimo on syypää.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Käly levittää väärää tietoa

Kommentit (2)

Myötätuntoa

Suora puhe yleensä auttaa

En usko, että suvun juhlista pois jättäytyminen auttaa sukua luomaan sinusta oikeaa kuvaa. Päin vastoin sinun kannattaisi osallistua kaikille mahollisille juhlille entistäkin enemmän, jotta suku saisi sinusta oikean kuvan ja voisi luoda sinusta oman käsityksensä.

Jos kälysi mustamaalaa sinua, hän tekee sitä varmasti muillekin. Siksi voisi olla aivan hyvä, että olet mukana kesän juhlissa ja sopivassa tilanteessa otat vaikka asian esille avainsukulaisten kanssa. - Suora puhe yleensä auttaa.

Oletko puhunut asiasta kälysi kanssa? Myös hänen kanssaan kissan nostamisesta pöydälle voisi olla apua. Vai oletteko minkäänlaisissa puheväleissä?

Myös miehesi olisi varmasti syytä puhua asiasta sisarensa kanssa. Sanoit, ettei hän ole sisarensa pompoteltavissa. Onko hänellä selkärankaa ottaa asia puheeksi sisarensa kanssa.

Voihan olla, ettei kälysi tiedä sinun tietävän hänen toimintaansa. Myyrät ovat usein sokeita. Myös omalle toiminnalleen.

 

-Pettynyt-

Minulla on niin, että äitini tekee samaa omalle miehelleni. Olimme erossa jossain vaiheessa yhteisten riitojen takia ja minä olin syypää eroomme. Äitini alkoi vihaamaan miestäni. Koitti saada poikaanikin miestäni vastaan kyselemällä pojaltani kaikkea hänestä. Sairasta sanon minä. Saimme nyt keväällä lapsen ja ilmoitin äidilleni, että nyt olemme yhdessä..eikä hänen tarvitse enää levittää yhtään mitään juoruja tai puuttua elämäämme ja jos haluaa pitää välit niin juttelee mieheni kanssa. Siihen äitini vastasi, että haluaa selvittää ensin minun kanssani missä mennään (olin juuri kirjoittanut hänelle miten asiat ovat). Minä vastasin, ettei minun tarvitse selventää enää mitään aikuisena ihmisenä. Siihen äitini tokaisi, että hyvää loppuelämää. Että tällaista meillä!

-Pettynyt- 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat