Isosisko vihaa minua

Isosisko vihaa minua

Lukittu

Kuinka saada välit kuntoon isonsiskon kanssa, joka ei halunnut pikkusiskoa?Lue koko juttu

Kommentit (4)

Sisko itsekin

Minusta sinun kannattaa sanoa siskollesi suoraan, kuinka pahalta sinusta tuntuu ja miten olet kokenut kiusaamisen lapsena. Kerro, että tahtoisit olla hyvissä väleissä, pitää yhteyttä ja että rakastat siskoasi. Ehkä voit näyttää lähettämäsi viestin hänelle? Voi olla, että hän ajattelee, että sinä et halua olla yhteydessä. Suoraan puhuminen ja tunteista kertominen helpottaa usein.
Kaikkea hyvää teille! Toivottavasti välinne lämpenevät!

Arppa

Tilanne on todella kurja. Minun vanhempani ovat samanlaisia. Eivät halua pitää yhteyttä, mutta eivät toisaalta kerro siihen mitään syytäkään. Vuosikaudet pähkäilin mitä olen tehnyt väärin. Nyt en enää jaksa. Muutamaan yhteydenottooni olen saanut vastauksen, että älä soita ja pahoita meidän mieltä. Millä? Yleensä on  kysymys mielenterveyden ongelmasta. Siis ei sinulla vaan siskollasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pikkusisko

Minä en ole äidin kanssa läheinen ,mutta Isä oli lämmin ja hyvin läheinen minun kanssani . hän oli aina läsnä ja Isä rakasti minua aina ehdoitta , meillä oli Isän kansa mielenkiintoisia keskusteluja . Isän kuoltua jäin kaipaamaan niitä hyviä keskusteluja ja tietenkin myös Isääni -

Keskimmäinen

Olet varmaan yrittänyt luoda hyviä välejä siskoosi joka odottaa sinulta korttia, vaikka ei kutsu sinua juhliinsa. Ehkä hän tietää että kaipaat hänen hyväksyntäänsä. Itselleen siskosi varmaan perustelee käytöksensä jollain eikä näe siinä vikaa. Kenties hän on loukkaantunut kun olet ladannut pienempänä takaisin, verbaalisesti lahjakas kun olet. Tai sitten hän ei arvosta sinua kun et ole pitänyt puoliasi. Syitä voi olla monia. Itselläni on vastaava tilanne paitsi että sisko on kyllä pärjännyt mies suhteissaan.se on henkisesti raskas. Paras neuvo minkä itse olen saanut on koittaa olla onnellinen siskosta huolimatta. Keskimmäinen sisko on luonteva kilpailun ja kateuden kohde sekä nuoremmalle että vanhemmalle siskolle.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat