Jannen tyttöystävä löysi uuden: Kuin olisi heitetty kylmään veteen

Kyrössä asuva Janne Hirvensalo sai entiseltä tyttöystävältään pipon, joka on tärkeä yhä. "Hän valitsi sen juuri minua varten."

Janne Hirvensalo ehdotti taukoa, koska poti masennusta, mutta siitä tulikin ero. KK antaa tällä viikolla vertaistukea sydämensä särkeneille julkaisemalla tarinoita heistä, jotka ovat selvinneet.Lue koko juttu

Jannen tyttöystävä löysi uuden: Kuin olisi heitetty kylmään veteen

Kommentit (5)

H.M.

Janne olisi ollut liian hyvä tuolle tytölle.Tytön toiminta kertoo paljon hänestä.Jannea varten on olemassa tyttö joka on hänen arvoisensa.Onneksi Jannella on kiva koira.

  • ylös 7
  • alas 21
J

Tarina on kovin yksipuolinen ja tuo esille vain jannen näkemyksen. En lähtisi syyttelemään tyttöä asiasta, kun ei tiedä taustoja tai koko tarinaa. Tytöllä on varmasti oma ja erilainen näkemys tapahtumasta, koska tapahtumilla on yleensä kaksi puolta.

  • ylös 16
  • alas 8
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei tyttöä voi tuomita tuon tekstin perusteella! Kukaan ei ole kuullut hänen versiotaan tapahtumasta. Asiat eivät ole niin mustavalkoisia. Sydämen särkyminen ja parisuhteen loppuminen ovat vaikeita asioita. Minusta on hienoa, että tyttö jaksoi siirtyä elämässään eteenpäin. Toivon samaa myös Jannelle!

Kriittinen lukija

Tämä on vain Jannen näkemys asiasta. Tytön mielipidettä tai versiota ei tiedetä, joten arvostelu on mielestäni aiheetonta ja jopa halveksuvaa.

Janne

Kuten tekstissä mainittiin, tyttö luuli, että olimme eronneet ja meni siksi uusille treffeille. Hän halusi jatkaa eteenpäin, enkö halunnut estää häntä. En missään nimessä ajattele hänestä mitään pahaa! Hän on todella ihana nuori nainen ja tahtoo kaikille vaik hyvää.

  • ylös 16
  • alas 5

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat