Lukijan kirje: Mies ei kanna vastuuta

Mies tottui lapsuudessaan siihen, että laskut voi jättää maksamatta. Nyt hän on alkanut tehdä samoin, eikä anna enää rahaa perheen menoihin. Mitä vaimo voi tehdä?Lue koko juttu

Lukijan kirje: Mies ei kanna vastuuta

Kommentit (3)

Perheneuvotteluun

Sos.virastossa pitäisi olla ammattilaisia, joilta voi saada ohjeita tilanteeseen. Kysehän on kuitenkin koko perheen tilanteesta, ei vain vanhempien välisestä, joten sinne vaan rohkeasti apua hakemaan.

hanneletanja

Jostakin apua haettava yhdessä,mitä nopeammin,sen parempi. Minun ystävättärellä mies teki taas töitä n 10-16h vuorokaudessa,viikonloputkin usein poissa. Mies antoi avokätisesti rahaa ,mutta perhe oli aina kakkonen. Nainen on vasta 8v jälkeen myöntänyt,että heidän olisi pitänyt hakea apua ajoissa. Tasapaino vapaa-aika niinkuin raha-asioissa on OLTAVA kun on pieniä lapsia.  Koska näissä molemmissa tapauksissa kärsijöinä ovat etupäässä lapset. Työnarkomaani isä ei tule koskaan saamaan "oikeaa henkistä yhteyttä" poikiinsa,he tulevat jossain vaiheessa elämäänsä syyttämään isäänsä hylkäämisestä. Jos perustaa perheen, vastuu on kannettava ...ei vain taloudellisesti myös muuten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat