Kommentit (5)

Voinko auttaa?

Itse olen töissä ja terve ja silti talous on joskus tiukilla, joten oikein tunnen miten kurkkua kuristaa ajatella tilannetta jossa yhdistyvät (erityis)lasten tarpeet, oma sairastaminen ja niukat tulot. Haluaisin auttaa. Voisiko Katjan perhettä muistaa näin joulun kynnyksellä pienellä avustuksella? Onnistuisiko sellainen jotenkin vaikkapa toimituksen kautta?

Kyminlikka

Näin on monella ihmisellä....itse olen vetänyt jalkaa perässäni 7 vuotta lääkäri ei suostunut aikanaan leikkaamaan ylimääräisten kilojen  takia ...sanoin että vedän sit perässäni loppuelämä ....ja hirvittävät kivut jalassa jokaisena päivänä....putosin  monta metriä kivirapuissa  1.2. 2010.......makaroonia  ja perunaa pääsääntöisesti ruokana  vaikka  ikäni tein työtä 40 vuotta  terveyden pettäessä jouduin eläkkeelle ja tässä on kiitos .......joskus itkettääkin.

Arja - Kodin Kuvalehti
Seuraa 
Liittynyt12.8.2014

Hei Kyminlikka, voi miten kurjaa! Lämpimiä ajatuksia ja voimia sinulle täältä Kodin Kuvalehden toimituksesta! Toivottavasti saat nautittua kuitenkin kaikesta kauniista, mitä elämässä on. Auringosta, linnuista, musiikista, televisiosta, hyvistä ystävistä. Hyvää kevättä!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat