5 vinkkiä jääkaapin järjestäjälle

Lukittu

Säilytätkö jääkaapin ovessa maitoa, alalokerossa porkkanoita ja takaseinän vieressä hillopurkkien riviä? Kaikki pieleen.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Mummo 72

Oho! Yllätyin. Onko tosiaan jääkaapin alaosa sen kylmin paikka? No, uskotaan. Täytyy tässä viikonlopun kauppareissun yhteydessä järjestää koko kaappi uudelleen. Oppia ikä kaikki.

M'ria

Voisivat jääkaappivalmistajat suunnitella kaapit paremmin. Ovessa voisi olla säädöt viidellekin hyllylle, kun harvemmin löytyy limsapullon tai maitopurkin mallisia hillopurnukoita.

Justiina

Öh... minun jääkapissani (ja muissa vastaavissa malleissa, eh) on ainakin kannellinen kylmä lihatuotelokero ylimpänä, ja kosteutta haihduttava vihanneslokero alimpana. Kannattaa vilkaista ihan ekana ne oman kaapin käyttö- ja lastausohjeet, ennen kuin uskoo kaikenmaailman höpinöitä. Siitä käyttöohjeeni on samaa mieltä, että ovi on lämpimin.

Vierailija

Jääkaapin alin hylly on muovia, ainakin niissä mitkä ovat "tulleet vastaan" 47,5 vuoden elinaikanani. Lasihylly on takuu varmasti kylmempi kuin muivinen alusta! Varmasti tyhmempikin yksilö tietää, että esim. lasipullo ja esim. kaljatölkki ovat kylmempiä/pitävät tuotteen kylmempänä kuin muovi, eli lasinen hylly hohkaa kylmää alhaaltapäin aika kiitettävästi, eli 🤔

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat