Kommentit (6)

Kiukkua pihisevä, koiria rakas...

Siksipä tulisi lakia muuttaa niin, ettei koira luettaisi esineeksi lakia luettaessa, vaan lemmikiksi, jolla on oma erityinen asemansa perheessä (samoin kissa ym. lemikit)! Miksi sitä ei ole jo muutettu ajat sitten, kaikkia muita lakeja pystytään muttamaan, mutta tätäpä ei! Miksi ei?

maikkuli

Tää on niin totta,-75 vuodesta lähtien ollu koiria ja ovat kyllä erinomaisia terapeutteja,perheenjäseniä,rakkaita...monet itkut on itketty poismenojen takia,nykyäänkaikki 3 saavat nukkua mamman vieressa kaikki yöt <3 <3 <3  

Koiran kanssa kaksin

Kun jouduin entisen koirani lopettamaan varsin nuorena vielä, sen sairauden vuoksi, en ollut nukkunut moneen päivään ennen tuota lopettamispäivää. Hirveä huoli ja tuska päällä. Kun päivä tuli piti mennä eutanasian jälkeen töihin ja olla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mene nyt hymyilemään ja auttamaan ihmisiä, kun itse olet aivan rikki ja yksin surusi ja ikäväsi kanssa. Vessassa kävin itkemässä, eikä uni tullut, eikä ruoka maistunut viikkoihin. Painokin laski rajusti. Ikävä saa vieläkin 6 vuoden jälkeen kyynelleet tulemaan. Rankempi kokemus tuo koiran kuolema oli kuin ero parisuhteesta, nainakin minulle.

Lemmikin kuolema ainakin, minun, yksineläjän tapauksessa olisi ollut sairaslomapäivän arvoinen. Uskon, että olen ollut juuri sen takia varsin hyvä työntekijä työnantajalleni. Hyvässä kunnossa, reipas työntekijä, joka ei ole ollut liikoja töistä pois. Tuntuu, ettei kaikki ymmärrä miten nuo lemmikit todella ovat elämänkumppaneita, lapsen korvikkeita, parhaita ystäviä. Kuka saa sanoa, että eläin on vain eläin. Ei minusta vähempiarvoisempi kuin ihminenkään. Olemme velkaa niille paljosta ja eläimet ansaitsevat kunnollisen eläinsuojelulain sekä sen, että sitä myös valvotaan ja vääryydestä rangaistaan asianmukaisesti. 

huh-huh

Ei hyvää päivää! Eläin EI ole ihminen, eikä arvokkaampi kuin ihminen. Ei ihme. että on yksinäisiä ja syrjäytettyjä ihmisiä, kun elukat katsotaan tärkeämmäksi. Sääliki käy lapsia, joissa koira on arvokkaampi kuin lapsi tai puoliso. Näitä tunnen muutaman, on surullista katsottavaa. Ja jos eläimen ottaa se on koulutettava hyvin, ettei hauku ja murise toisille koirille ja ihmisille. Jätökset on korjattava AINA, vaikka kuinka laiskottaisi. Koiranpaskassa kahlaaminen on kauheaa.

Moido

Huh-hulle ei taida olla ihan selvillä, mikä on arvokasta elämää saati koiran elämää. Jos ihminen on terve ja tasapainoinen, lemmikkiin kiintyminen ei ole keneltäkään pois. Päinvastoin. Ilahtunut ihminen on parempi kuin ankea ihminen.
Jos lemmikin hoitoon menee ylettömästi aikaa, kyseessä on todennäköisesti "näyttelyesine". Hoito ei siis aina ole koiran hyvinvoinnin takaamista - hemmottelusta puhumattakaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat