Näin neulot Lovikka-lapaset

Näin neulot Lovikka-lapaset

Lukittu
2408256

Katso neuleohjeet ja video, joiden avulla opit neulomaan helpot lapaset ilman peukalokiilaa Novitan Huopanen-langasta.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Vierailija

Saisiko lunnolliset mittataulukot nalle ja 7 veljestä -langoille myös lovikkalapaseen? Siis montako senttiä ennen peukaloa ja sen jälkeen.. Ei kaikki neulo kiilapeukkua! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
käsityöläinen

Minulla auttaa fibromyalgiasta aiheutuvien särkyjen "unohtamiseen". Keskittymällä neulontaan saattaa mennä kaksikin tuntia että en huomaa kipuja olevankaan. 

O.I.

Tämä on hyödytöntä! Mikään ohjeista ei auta yhtään! Tarvitsen kunnon ohjeen, joka neuvoo "(nimettömän, keskarin ja etusormen-paikan kavennuksen)". Kiitos jos joku antaa kunnollisen neuvon. Jne...!

Muokattu
klo 14:22 | 4.1.2016

Moi, 

ohjeessa jälkimmäisissä sulkeissa olevat mitat ovat miehen lapaseen. 

Oikean lapasen ohje on muuten sama, mutta peukalo neulotaan 3. puikon loppuun, eli neulot silmukat apulangalla vasta sitten. Voit myös kärkikavennuksia aloittaessasi vielä varmistaa, että meneehän peukalot nyt  varmasti eri puolille. 

Vierailija

Anteeksi nyt vain on taas pakko kommentoida että: "MISTÄ ALKAEN NÄIDEN NIMI ON lovikka lapaset???  Kun olen jo isoisoiso mummon ajoista saanut kuulla että ne ovat LAPIN LAPASET!!!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat