91-vuotias Eila Simola: "Terveys ei säily ilman liikettä"

Eila Simola vietti 91-vuotispäiväänsä Presidentinlinnassa itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Nuorekas jumppaohjaaja toimi sodan aikana lääkintälottana.

Ikä ei ole este joogamatolla taivuttelulle. Eila Simola on 91-vuotias, vetää edelleen jumppia ja kantaa polttopuut navetasta.Lue koko juttu

91-vuotias Eila Simola: "Terveys ei säily ilman liikettä"

Kommentit (3)

Serena

Loistavaa. Juuri noin! Olen ollut itsekin jo melkein eläkeikäisenä vanhainkodissa lähihoitajan tuuraajana, jumppari kun olen, ja siellä näkee vanhuksia joilla ei enää nivelet liiku. Se vaatii niin vähän että edes päivittäin liikuttaisi kaikkia raajoja ja niveliä niin paljon kuin voi. Silloin ei tule sitä ongelmaa ettei vaatteita enää saada päälle kun olkanivelet ovat jumissa. Samoin olisi hyvä treenata ainakin polvien ojentajia, näin pääsee paremmin ylös istuvasta asennosta. Halvaantuminen on tietenkin ihan toinen juttu, mutta monesti se raajojen ja nivelten liikuttaminen vaan jää vaikka ei ole mitään ongelmaa.

  • ylös 12
  • alas 5
hellu

Kyllä on ihanaa nähdä tuollaisia"tyttöjä" asenne on kohdallaan, varmaan positiivinen ihminen ja toivotan hänelle ihania siunattuja päiviä!

  • ylös 11
  • alas 2
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat